Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Dilara ile Emre mutluluk yolunda ilk adımı attı.

Gökçebey Belediye Zabıta Komiser Yardımcısı Birol Türkyılmaz kızı Dilara ile Emre’ye düğün gibi nişan yaptı. Dilara ile Emre evlilik yolunda ilk adımlarını attı.

Mutluluğa ilk adımı atmanın sevincini yaşayan Dilara ile Emre çiftinin yüzüklerini Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk taktı.

 Nişan merasiminde konuşma yapan Başkan Öztürk genç çifte mutluluk dileyerek, "Her iki aile adına katıldığınız için teşekkür etti. Mesai arkadaşım Birol Türkyılmaz’ın kızının nişan yüzlükleri taktık. Hediyesini verdi. Böylelikle genç çiftlere evlilik yolunda ilk adımlarını atmış oldu. Hayırlı olsun.”dedi.

Yüzüklerin takılmasının ardından akraba, dost ve ailelerden oluşan kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı nişan merasiminde davetliler nişanlı çifte hediyelerini vererek mutluluklar diledi.

Düğün havasında gecen nişana; Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Siyasi Partililerin İlçe Temsilcileri, merkez ve köy muhtarları, pazarcılar, esnaflar, sivil toplum örgütlerin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Murat Aile Çay Bahçesinin orkestrasının birbirinden güzel çalan dans ve oyun havalarıyla, Dilara ve Emre’nin bu mutlu gününe gelerek mutluluklarını paylaşan davetliler saatlerce doyasıya eğlendiler.

Bizde; evlilik yolunda ilk adımını atan Dilara ile Emre’yi tebrik ederiz ve düğünlerinde görüşmek üzere…

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 16.07.2023  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (753)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,536 | Toplam Ziyaretçi: 11,954,264 | Ip Adresiniz: 3.15.171.202 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.