Dilara ile Emre mutluluk yolunda ilk adimi atti.

Gökçebey Belediye Zabita Komiser Yardimcisi Birol Türkyilmaz kizi Dilara ile Emre’ye dügün gibi nisan yapti. Dilara ile Emre evlilik yolunda ilk adimlarini atti.

Mutluluga ilk adimi atmanin sevincini yasayan Dilara ile Emre çiftinin yüzüklerini Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk takti.

 Nisan merasiminde konusma yapan Baskan Öztürk genç çifte mutluluk dileyerek, "Her iki aile adina katildiginiz için tesekkür etti. Mesai arkadasim Birol Türkyilmaz’in kizinin nisan yüzlükleri taktik. Hediyesini verdi. Böylelikle genç çiftlere evlilik yolunda ilk adimlarini atmis oldu. Hayirli olsun.”dedi.

Yüzüklerin takilmasinin ardindan akraba, dost ve ailelerden olusan kalabalik bir davetli toplulugunun katildigi nisan merasiminde davetliler nisanli çifte hediyelerini vererek mutluluklar diledi.

Dügün havasinda gecen nisana; Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, Siyasi Partililerin Ilçe Temsilcileri, merkez ve köy muhtarlari, pazarcilar, esnaflar, sivil toplum örgütlerin temsilcileri ve vatandaslar katildi.

Murat Aile Çay Bahçesinin orkestrasinin birbirinden güzel çalan dans ve oyun havalariyla, Dilara ve Emre’nin bu mutlu gününe gelerek mutluluklarini paylasan davetliler saatlerce doyasiya eglendiler.

Bizde; evlilik yolunda ilk adimini atan Dilara ile Emre’yi tebrik ederiz ve dügünlerinde görüsmek üzere…