Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Başkan Kodaman: Gökçebey İlçe Gençlik Merkezi Hizmet Binası Yapımı Hızla Devam Ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan Gökçebey İlçe Gençlik Merkezi Hizmet Binası Yapımı hızla devam ediyor.

Gökçebey İlçe Gençlik Merkezi Hizmet Binası Yapımı Ceylan İnşaat Müteahhit Ekrem Karaarslan tarafından kabası bitmek üzere.

466m2 tek katlı, 5 adet derslik, 1 konferans salonu, 1 eğitmen odası, 1 yönetici odası, teknik odalar vb Gökçebey İlçe Gençlik Merkezi Hizmet Binasını çalışmalarını Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Erkan Soner Kodaman yakinen takip ediyor.

Başkan Kodaman;” Gençlik merkezi projemizi gençlerimiz başta olmak üzere kıymetli hemşerimizin hizmetine sunmak için sayın il Başkanımız ve bir birinden değerli milletvekillerimiz ile birlikte yakinen takip etmekteyiz.

Çok yakında Gençlik Merkezi ve Spor Kompleksimize ek olarak yeni bir projenin müjdesini de siz kıymetli Gökçebey’li hemşerilerimiz ile paylaşacak olmanın heyecanı içerisindeyim. Bu proje ile İlçemize yeni bir istihdam kapısı açacak olmanın mutluluğunu şimdiden yaşıyoruz.

Bizler göreve geldiğimiz ilk günden beri İlçemizdeki Orta Okul, 2 .Etap TOKİ ,Bölge Trafik İstasyonu, Doğa Kampı başta olmak üzere bir çok projenin gelişmesi ve İlçemize kazandırılması noktası da gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

İşimiz gücümüz Gökçebey...”dedi.

 

 

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 5.04.2021  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (895)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 702 | Toplam Ziyaretçi: 11,904,228 | Ip Adresiniz: 18.205.114.205 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.