Baskan Kodaman: Gökçebey Ilçe Gençlik Merkezi Hizmet Binasi Yapimi Hizla Devam Ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan yapilan Gökçebey Ilçe Gençlik Merkezi Hizmet Binasi Yapimi hizla devam ediyor.

Gökçebey Ilçe Gençlik Merkezi Hizmet Binasi Yapimi Ceylan Insaat Müteahhit Ekrem Karaarslan tarafindan kabasi bitmek üzere.

466m2 tek katli, 5 adet derslik, 1 konferans salonu, 1 egitmen odasi, 1 yönetici odasi, teknik odalar vb Gökçebey Ilçe Gençlik Merkezi Hizmet Binasini çalismalarini Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Erkan Soner Kodaman yakinen takip ediyor.

Baskan Kodaman;” Gençlik merkezi projemizi gençlerimiz basta olmak üzere kiymetli hemserimizin hizmetine sunmak için sayin il Baskanimiz ve bir birinden degerli milletvekillerimiz ile birlikte yakinen takip etmekteyiz.

Çok yakinda Gençlik Merkezi ve Spor Kompleksimize ek olarak yeni bir projenin müjdesini de siz kiymetli Gökçebey’li hemserilerimiz ile paylasacak olmanin heyecani içerisindeyim. Bu proje ile Ilçemize yeni bir istihdam kapisi açacak olmanin mutlulugunu simdiden yasiyoruz.

Bizler göreve geldigimiz ilk günden beri Ilçemizdeki Orta Okul, 2 .Etap TOKI ,Bölge Trafik Istasyonu, Doga Kampi basta olmak üzere bir çok projenin gelismesi ve Ilçemize kazandirilmasi noktasi da gece gündüz demeden çalismalarimizi sürdürüyoruz.

Isimiz gücümüz Gökçebey...”dedi.