Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
BAŞKAN KODAMAN; ‘GÖKÇEBEY’İN KURTULUŞU OSB’DEDİ.

Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Erkan KODAMAN, Ak Parti Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Ahmet ÇOLAKOĞLU, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürümüz Sayın Yaşar KARAMAN ve Gökçebey Kaymakamı mız Sayın Ömer Övünç KOŞANSU ile birlikte İlçe kurulması çalışmaları devam eden ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ yerinde inçelemeler yaptılar.

 “ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ” konusunda Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Erkan KODAMAN yazılı bir açıklama yaptı.

 Başkan KODAMAN açıklamasında,”Saygıdeğer Gökçebey’li Hemşehrilerimiz bugün Ak Parti Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Ahmet ÇOLAKOĞLU, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürümüz Sayın Yaşar KARAMAN ve Gökçebey Kaymakamı mız Sayın Ömer Övünç KOŞANSU ile birlikte ilçemizin geleceğinin açılış kapısı olan ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ alanında incelemelerde bulunarak önümüzdeki günlerde atacağımız adımlar ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk.

 Sayın Milletvekilimiz Ahmet ÇOLAKOĞLU Merkezi Hükümet olarak var gücümüzle güzide ilçemiz Gökçebey’e bu ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ni kazandırmak için ellerinden gelenin fazlasını yaptıklarını ve dahada yapacaklarını belirttiler. Vekilimiz ayrıca Filyos Liman projesinin tamamlanmasının ardından bu bölgenin dahada gelişerek yatırımcıların göz bebeği alanlar olacağını belirtti.

Bizlerde ilk günden bugüne ilçemiz için desteklerini bizlerden esirgemeyen Sayın Milletvekilimiz Ahmet ÇOLAKOĞLU’na teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ayrıca ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ kurulum aşamasında emeği çok olan ve bundan sonrada sarf edeceği emekleri de göz önünde bulundurarak değerli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürümüz Sayın Yaşar KARAMAN’a minnetlerimizi sunuyoruz.

 Birlikte daha çok yol yürüyeceğimize ve ilçemiz için güzel hizmetleri beraber yapacağımıza inandığımız değerli ilçe Kaymakamımız Sayın Ömer Övünç KOŞANSU’ya ayrıca teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Biz ilk gün HERŞEY GÖKÇEBEY İÇİN dedik.

Bugünde HERŞEY GÖKÇEBEY İÇİN diyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Tüm Gökçebey Halkımızı Saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.”dedi.

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 2.04.2021  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (900)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 225 | Toplam Ziyaretçi: 11,903,751 | Ip Adresiniz: 3.85.63.190 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.