BASKAN KODAMAN; ‘GÖKÇEBEY’IN KURTULUSU OSB’DEDI.

Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Erkan KODAMAN, Ak Parti Zonguldak Milletvekilimiz Sayin Ahmet ÇOLAKOGLU, Sanayi ve Teknoloji Il Müdürümüz Sayin Yasar KARAMAN ve Gökçebey Kaymakami miz Sayin Ömer Övünç KOSANSU ile birlikte Ilçe kurulmasi çalismalari devam eden ORGANIZE SANAYI BÖLGESI yerinde inçelemeler yaptilar.

 “ORGANIZE SANAYI BÖLGESI” konusunda Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Erkan KODAMAN yazili bir açiklama yapti.

 Baskan KODAMAN açiklamasinda,”Saygideger Gökçebey’li Hemsehrilerimiz bugün Ak Parti Zonguldak Milletvekilimiz Sayin Ahmet ÇOLAKOGLU, Sanayi ve Teknoloji Il Müdürümüz Sayin Yasar KARAMAN ve Gökçebey Kaymakami miz Sayin Ömer Övünç KOSANSU ile birlikte ilçemizin geleceginin açilis kapisi olan ORGANIZE SANAYI BÖLGESI alaninda incelemelerde bulunarak önümüzdeki günlerde atacagimiz adimlar ile ilgili görüs alisverisinde bulunduk.

 Sayin Milletvekilimiz Ahmet ÇOLAKOGLU Merkezi Hükümet olarak var gücümüzle güzide ilçemiz Gökçebey’e bu ORGANIZE SANAYI BÖLGESI ni kazandirmak için ellerinden gelenin fazlasini yaptiklarini ve dahada yapacaklarini belirttiler. Vekilimiz ayrica Filyos Liman projesinin tamamlanmasinin ardindan bu bölgenin dahada geliserek yatirimcilarin göz bebegi alanlar olacagini belirtti.

Bizlerde ilk günden bugüne ilçemiz için desteklerini bizlerden esirgemeyen Sayin Milletvekilimiz Ahmet ÇOLAKOGLU’na tesekkürlerimizi sunuyoruz.

Ayrica ORGANIZE SANAYI BÖLGESI kurulum asamasinda emegi çok olan ve bundan sonrada sarf edecegi emekleri de göz önünde bulundurarak degerli Sanayi ve Teknoloji Il Müdürümüz Sayin Yasar KARAMAN’a minnetlerimizi sunuyoruz.

 Birlikte daha çok yol yürüyecegimize ve ilçemiz için güzel hizmetleri beraber yapacagimiza inandigimiz degerli ilçe Kaymakamimiz Sayin Ömer Övünç KOSANSU’ya ayrica tesekkürlerimizi ve sükranlarimizi sunuyoruz.

Biz ilk gün HERSEY GÖKÇEBEY IÇIN dedik.

Bugünde HERSEY GÖKÇEBEY IÇIN diyoruz.

Bu duygu ve düsüncelerle Tüm Gökçebey Halkimizi Saygi sevgi ve muhabbetle selamliyorum.”dedi.