Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Kaymakam Atak’tan 19 Mayıs Mesajı

Gökçebey Kaymakamı Sayın Oğuzhan Erdi ATAK'tan "19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesajı yayımladı.

Kaymakam Atak mesajında; “Geldikleri gibi giderler” anlayışıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün 19 Mayıs 1919’ da Samsun’ a çıkışının ve buradan başlattığı bağımsızlık hareketinin tüm yurda yayılarak esareti kabul etmeyen ve hürriyetinden vazgeçmeyen milletimizle giriştiği milli mücadelenin zaferle taçlandırılmasının 101. yılını idrak ediyoruz.

Milli mücadelenin fitilinin ateşlendiği, tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 19 Mayıs, Gençlik ve Spor Bayramı olmasının yanında milletimiz için büyük bir iftihar kaynağı, inanç, bağımsızlık ve kararlılık sembolüdür.

Gençlerimizin, kurtuluş mücadelesinin en anlamlı günlerinden olan 19 Mayıs’ın derin manasını idrak ederek aynı ruh ve azimle aziz şehitlerimizin canları pahasına koruduğu bu vatanı daha ileriye taşıyacaklarına, değerlerimize ve ilkelerimize sahip çıkacaklarına güvenimiz tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, geleceğimizin teminatı olan sevgili gençlerimizin ve değerli halkımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 19.05.2020  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1143)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 372 | Toplam Ziyaretçi: 11,903,898 | Ip Adresiniz: 18.205.114.205 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.