Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Gökçebey’de ekonomi değerlendirme toplantısı yapıldı

Gökçebey Ekonomi Değerlendirme Toplantısı, Vali Erdoğan Bektaş başkanlığında yapıldı.

Gökçebey Orman Fidanlık Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleşen Ekonomi değerlendirme toplantısına; Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Gökçebey Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak, Devrek TSO Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz, İşadamı, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve esnaflar katıldı.

İşadamı Sezai Çanakcı, “Gökçebey’e kurulması düşünülen OSB ‘ye karşı değiliz aksine kurulması için elimizden gelen desteği vermeye hazırız." dedi.

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk,” ilçemize kurulması düşünülen OSB konusunda destek veren Sayın valimiz Erdoğan Bektaş başta olmak üzere, iş adamlarına, TSO Başkanı Haldun Hacıkuloğlu’na ve herkese teşekkür ederiz.”dedi.

Gökçebey’de ekonomi değerlendirme toplantısına katılanları tek tek dinledikten sonra Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş konuşma yaptı.

Vali Bektaş konuşmasında; Gökçebey’e kurulması düşünülen Organize Sanayi Bölgesi konusunda bilgi ve birikimi ile her zaman yanımızda olan Devrek TSO Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu ile çok toplantılar yaparak OSB’nin kurulması için önemli kararlar aldık. OSB Kurulacak alana 09.01.2020 Perşembe günü komisyon yerinde inceleme yapacak. Bakacakkadı beldemizde doğalgaz çalışmaları bu yıl içerisinde başlayacak. Gökçebey’e kurulması düşülen Baz Biyokütle enerji santrali ve atık yakma tesisine ilçe halkı karşı çıkıyor. Bu tesisin başka yere yapılması için alternatif yer arayışlarımız devam ediyor. Bunun yanı sıra bu yıl Gökçebey’e önemli hizmetler yatırımların yapılacağının müjdesini verdi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 9.01.2020  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1231)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 721 | Toplam Ziyaretçi: 11,950,592 | Ip Adresiniz: 3.140.185.147 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.