Gökçebey’de ekonomi degerlendirme toplantisi yapildi

Gökçebey Ekonomi Degerlendirme Toplantisi, Vali Erdogan Bektas baskanliginda yapildi.

Gökçebey Orman Fidanlik Müdürlügü konferans salonunda gerçeklesen Ekonomi degerlendirme toplantisina; Zonguldak Valisi Erdogan Bektas, Gökçebey Kaymakami Oguzhan Erdi Atak, Devrek TSO Baskani Haldun Hacikulaoglu, Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, Bakacakkadi Belediye Baskani Oktay Albuz, Isadami, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve esnaflar katildi.

Isadami Sezai Çanakci, “Gökçebey’e kurulmasi düsünülen OSB ‘ye karsi degiliz aksine kurulmasi için elimizden gelen destegi vermeye haziriz." dedi.

Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk,” ilçemize kurulmasi düsünülen OSB konusunda destek veren Sayin valimiz Erdogan Bektas basta olmak üzere, is adamlarina, TSO Baskani Haldun Hacikuloglu’na ve herkese tesekkür ederiz.”dedi.

Gökçebey’de ekonomi degerlendirme toplantisina katilanlari tek tek dinledikten sonra Zonguldak Valisi Erdogan Bektas konusma yapti.

Vali Bektas konusmasinda; Gökçebey’e kurulmasi düsünülen Organize Sanayi Bölgesi konusunda bilgi ve birikimi ile her zaman yanimizda olan Devrek TSO Baskani Haldun Hacikulaoglu ile çok toplantilar yaparak OSB’nin kurulmasi için önemli kararlar aldik. OSB Kurulacak alana 09.01.2020 Persembe günü komisyon yerinde inceleme yapacak. Bakacakkadi beldemizde dogalgaz çalismalari bu yil içerisinde baslayacak. Gökçebey’e kurulmasi düsülen Baz Biyokütle enerji santrali ve atik yakma tesisine ilçe halki karsi çikiyor. Bu tesisin baska yere yapilmasi için alternatif yer arayislarimiz devam ediyor. Bunun yani sira bu yil Gökçebey’e önemli hizmetler yatirimlarin yapilacaginin müjdesini verdi.