Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
DEVREK TSO’DA İSTİŞARE KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Yüksek İstişare Kurulu’nun ilk toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Yüksek İstişare Kurulu; Haldun Hacıkulaoğlu,  Celal Ulupınar, İrfan Civak, Sadık Ayanoğlu, Nezih Başaran, A. Şakir Oktay, İlyas Başpınar, Sabri Aygün ve Sezai Çanakcı  isimlerinden oluştu.

Yüksek İstişare Kurulu toplantısının açılış konuşmasını yapan Devrek TSO Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu Yüksek İstişare Kurulu’nun görevleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Hacıkulaoğlu,” kurulun ortak akılla hareket edip Devrek ve Gökçebey ilçelerinin birçok problemi hakkında çözüm önerileri üretme noktasında önemli bir görev üstleneceğini belirti. Kurul bölgemizin ticari, sınayi, ekonomik gelişmelerini izleyerek bu konuda görüşler oluşturacaktır. Bu kurul ilçelerimizin sadece ekonomisi değil, sosyal ve sosyolojik dokusu problemlerinin çözümü ve önerileri ilgili tavsiye kararları alacaktır. Kurulda bu kadar yüksek kalitede bir topluluğu aramızda görmek bizim için büyük bir şereftir.” dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 6.06.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1462)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 793 | Toplam Ziyaretçi: 11,951,901 | Ip Adresiniz: 3.145.60.149 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.