DEVREK TSO’DA ISTISARE KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Devrek Ticaret ve Sanayi Odasi Yüksek Istisare Kurulu’nun ilk toplantisi Yönetim Kurulu Baskani Haldun Hacikulaoglu baskanliginda gerçeklestirildi.

Devrek Ticaret ve Sanayi Odasi Yüksek Istisare Kurulu; Haldun Hacikulaoglu,  Celal Ulupinar, Irfan Civak, Sadik Ayanoglu, Nezih Basaran, A. Sakir Oktay, Ilyas Baspinar, Sabri Aygün ve Sezai Çanakci  isimlerinden olustu.

Yüksek Istisare Kurulu toplantisinin açilis konusmasini yapan Devrek TSO Baskani Haldun Hacikulaoglu Yüksek Istisare Kurulu’nun görevleri hakkinda bilgilendirmede bulundu.

Hacikulaoglu,” kurulun ortak akilla hareket edip Devrek ve Gökçebey ilçelerinin birçok problemi hakkinda çözüm önerileri üretme noktasinda önemli bir görev üstlenecegini belirti. Kurul bölgemizin ticari, sinayi, ekonomik gelismelerini izleyerek bu konuda görüsler olusturacaktir. Bu kurul ilçelerimizin sadece ekonomisi degil, sosyal ve sosyolojik dokusu problemlerinin çözümü ve önerileri ilgili tavsiye kararlari alacaktir. Kurulda bu kadar yüksek kalitede bir toplulugu aramizda görmek bizim için büyük bir sereftir.” dedi.