Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
YOLU ZONGULDAK’A DÜŞENLER ÇAYCUMA’YA UĞRASIN

Çaycuma Belediyesinin toplu temel atma ve açılış töreni CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla yapıldı. Renkli görüntülerin yaşandığı törende konuşan Kılıçdaroğlu, Bülent Kantarcı’dan onur ve gurur duyduğunu söyledi ve ekledi: “Başkan budur!”

Çaycuma Belediyesince yapımı tamamlanan Atıksu Arıtma Tesisleri, Ambalaj Atıkları Geri Dönüşüm Tesisi, Belediye SEKA Sosyal Tesisleri ve Balerin Heykeli’nin açılışı ile Kapalı Pazaryeri 3. Etabı ve Belediye Kompleksinin temel atma töreni CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla yapıldı. Törene CHP Zonguldak Milletvekilleri Şerafettin Turpcu ve Ünal Demirtaş, Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Çetin Kırışgil, Kilimli Belediye Başkanı Ali Arslankılıç, Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Karapınar Belediye Başkanı Ahmet Aydın, CHP İl Başkanı Ahmet Altun, Eski Devlet Bakanı Hasan Gemici, CHP Eski Milletvekilleri Ali İhsan Köktürk ve Harun Akın, Çaycuma Müftüsü M. Rauf Arcaklıoğlu, Çaycuma TSO Başkanı Rıfat Sarsık, ESO Başkanı Hayri Kandemir, TSO Meclis Başkanı Erdoğan Güney, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Tuncay Akyol, KEDAŞ Eski Genel Müdürü Kenan Köktürk, ADD Şube Başkanı Kıvılcım Kalyoncu, Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen, Emekliler Cemiyeti Şube Başkanı Nizamettin Eyidoğan, Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın, sivil toplum örgütü başkanları ve Çaycumalılar katıldı. Törende Çaycuma Belediyesine Beşiktaş Belediyesi tarafından armağan edilen yol süpürme aracının anahtar teslimi de yapıldı.

HİZMET BAYRAĞINI BABAMDAN DEVRALDIM

Saygı duruşnun yapılması ve bandonun Çaycuma Belediye Bandosu’nun çaldığı İstikal Marşı’nın okunmasının ardından ilk sözü alan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Çaycuma’mız için bambaşka önemi olan bugünde gerçekten çok değişik duygular içindeyim. En başta, seçim bildirgesinde vaat ettiği pek çok şeyi yapmış, hizmetleri tam da söz verdiği gibi sektirmeden hayata geçirmiş bir belediye başkanı olmanın huzuru var içimde. Sevinçli olduğum kadar, coşkuluyum da. İki yıl gibi kısa bir sürede, Çaycuma’da, devrim niteliğinde değişimler yapıldı. Bisiklet yolları, yayalaştırılmış alanlar, akıllı belediyecilik uygulamaları, akıllı kavşaklar, yaygın toplu taşımacılık gibi pek çok ilkle tanışan Çaycumalı, bunları büyük bir hızla benimsedi ve yaşamının bir parçası haline dönüştürdü. Bunca kısa bir zamanda, bunca değişime kucak açmayı beceren bir hemşehri topluluğuna sahip olmanın coşkusuyla doluyum. Bu açıdan aziz Çaycumalılara minnet ve şükran duygularımı ne kadar ifade etsem yine de az. Gururluyum. Ömrünün en verimli çağlarını Çaycuma’ya hizmet için hasreden ve 56 gibi çok erken yaşta hayatını kaybeden Çaycuma Eski Belediye Başkanı, Sevgili Babam Nihat Kantarcı’dan bana en değerli miras olarak kalan hizmet bayrağını çok daha ilerilere taşımanın, ona layık olmanın haklı gururu var içimde. Hüzünlüyüm 41 yıl önce hayatını kaybeden babamın, bir ömrü vakfettiği Çaycuma’daki bu büyük değişimi görmesini çok isterdim. Ancak ömrü vefa etmedi. Burada, bu vesileyle onu hiç bitmeyen bir hasret ve minnetle anıyor, mezarında, beldesinin emin ellerde olmasının huzuruyla uyumasını diliyorum” dedi.

BİSİKLET ULAŞIM STRATEJİMİZİN ÖNEMLİ BİR PARÇASI

“Çaycuma değişiyor’ sloganıyla çıktıkları yolda, Çaycuma Belediyesini, iki yılda, teknolojiden çok daha iyi yararlanan, kurumsal kapasitesi daha yüksek, hizmet verimi, çeşitliliği daha fazla ve çok daha dinamik bir kurum haline getirdiklerini söyleyen Başkan Kantarcı, “Göreve geldiğimiz andan bu yana hep çözümden yana davrandık. Kentsel meselelere insan odaklı ve akılcı çözümler üretmek ana ilkemiz oldu. İki yıllık görev süremiz içinde teknik standartlara uygun büyüklükte meydanlar, aktif yeşil alanlar, parklar, çocuk bahçeleri yaparak halkımızın hizmetine sunduk. Tüm ana arterleri, bulvarları, olanaklı olan tüm sokakları, bir program dahilinde bisiklet yolları ile donatmaya başladık. Bisikleti yalnızca spor aracı olarak değil, ulaşım stratejimizin önemli bir parçası olarak da görüyoruz. Engelsiz Çaycuma’yı yaratmak en büyük hedeflerimizden birisidir. Geliştirdiğimiz yükseltisi olmayan yol tasarımıyla engelli yurttaşlarımızın yanlarında hiç kimse olmadan, bütün gereksinimlerini karşılayabileceği, rahatlıkla dolaşabileceği bir fiziksel ortam yarattık. Kentmerkezlerinde yaşanabilirliği artırmak, yurttaşlarımızın güvenlikli ortamlarda dolaşımını ve alışveriş yapmasını sağlamak, uyguladığımız sokak ve caddelere ekonomik canlılık getirmek amacıyla oluşturduğumuz yayalaştırılmış alanları daha da çoğaltmanın projelerini yapıyoruz. Hizmete sunduğumuz ücretsiz sokak internetini, yenileme çalışmalarını tamamladığımız tüm cadde ve alanları içine alarak daha da yaygınlaştıracağız. Motorlu araçların ortaya çıkardığı gürültü ve egzoz gibi kirlilikleri azaltmak için büyük çaba harcıyoruz” diyerek sürdürdü.

ÜCRETSİZ TAŞIMACILIK YAPIYORUZ

Herhangi bir nedenle köylerinden ilçe merkezine gelen yurttaşları, oluşturdukları ring hatlarında, ÇOMBÜS’ün halk tipi otobüsleriyle ücretsiz olarak taşıyarak, gereksiz araç dolaşımını büyük ölçüde önlediklerini de söyleyen Kantarcı, “Bu hizmetimizden tüm yurttaşlarımız yararlanıyor. Böylece, trafik sorunlarını aza indirdiğimiz gibi karbon salınımını da en aza düşürüyoruz. İlçe merkezinde işi olan vatandaşlarımız da kapalı otoparka araçlarını park ettikten sonra, mekik tabir ettiğimiz elektrikli golf araçlarıyla çarşı içine ücretsiz olarak taşınıyor. Böylece vatandaşlarımıza farklı bir araçla daha keyifli bir yolculuk yaptırırken, trafik yoğunluğu ve kirliliğinin de önüne geçiyoruz. Bölgemizde ilk kez ilçemizde hayata geçirdiğimiz akıllı kavşak sistemiyle trafik ışıklarını hepten kaldırdık. Bu sayede bekleme süresini de azalttığımız gibi, daha hızlı ve güvenlikli bir trafik akışı sağladık. Çok hızlı bir dönüşüm süreciyle Çaycuma’nın yüzde 80’inin doğalgaza geçmesini sağlayarak, iki yılda hava kirliliğini minimum düzeye indirdik. Çaycuma’da çok daha kaliteli bir hava solunuyor şimdi. Çaycuma’nın yalnızca bugünü için değil, yarını için de çalışıyoruz. Bireysel çıkarları değil, toplumsal faydayı ve kamu yararını gözeten bir yaklaşımla yaptığımız imar planı revizyonuna not ettiğimiz 30 metre genişliğindeki çevre yoluyla, beldemizin yıllar sonrasını da garanti altına aldık” diyerek konuşmasını sürdürdü.

ÜRETEN BİR BELEDİYE

Çaycuma Belediyesi üreten bir belediye olduğunu söyleyen Kantarcı, sözlerine, “Altyapı ve kentsel düzenleme, yenileme çalışmalarının tamamını kendi olanaklarımız ve personelimizle yaptığımız gibi ahşap ve beton kent mobilyalarımızı da kendimiz üretiyoruz. Birörnek mobilyalarla donatılan Çaycuma’ya güzel bir görünüm ve bambaşka çehre kazandırırken, çevre belediyelerin gereksinimlerini de karşılamaya hazırlanıyoruz. Daha etkin hizmet verebilmek için araç ve ekipman sayımızı her geçen gün çoğaltıyoruz. Yeniden yapılandırdığımız itfaiye teşkilatını araç, ekipman, eğitim ve personel yönünden güçlendirerek, her türlü afete karşı daha hazır hale getirdik. Çaycuma Belediyesi yeni oluşan bandosu, bisiklet ve binicilik toplulukları, Türk Halk ve Sanat Müziği gruplarıyla yalnızca teknik hizmetleri değil sosyal, kültürel çalışmalarıyla da kent yaşamına damgasını vuruyor. Belediyemiz doğumdan, ölüme kadar yaşamın her anında Çaycumalılara hizmet veriyor. Yaptığımız düzenlemelerle tüm cenaze hizmetlerini ücretsiz veriyoruz. Bunlar yaptıklarımız bir bölümü. Sırada bekleyen pek çok projemiz var. Bir müjde olarak vermek isterim ki, ‘Cezaevinden Kent Müzesine’ başlıklı proje ile eski cezaevini kentin kültür değerlerinin sergilendiği bir müze haline dönüştürmek için oldukça yol aldık. Bu zamana değin kentsel alan olarak değerlendirilmesi hiç düşülmeyen ırmak boyunda, ırmak yatağının kontrol altına alındığı alanlarda başladığımız düzenlemelere halkımıza yepyeni yaşam alanları sunacağız. Zemin düzenleme çalışmalarına hızla devam ettiğimiz alanda, yakında üstyapı çalışmalarına başlayacağız. Suyla bu kadar iç içe olan bir yerleşim yerinin su sporlarından uzak kalmasını düşünmek mümkün değil elbette. Beldemize bir kapalı yüzme havuzu kazandırmak için açtığımız mimari proje yarışmasını olağanüstü güzellikteki sonuçlarla bitirdik.

Aynı zamanda bir sosyal merkez olarak kurguladığımız bu tesis, çevre düzenlemeleri ve sosyal donatılarıyla Çaycuma’ya yakışır güzellikte olacak. Deneme Bilim Merkezi için de kollarımızı sıvadık. Her yaştan, farklı gelişkinliğe sahip insanımızı bilimle buluşturmak, hemşehrilerimizin bilgiyi bizzat kaynağında, uygulamalı olarak öğrenmesini sağlamak, toplumun tüm kesimlerinde bilime olan merakı, ilgiyi artırmak ve farkındalık yaratmak amacıyla oluşturacağımız merkez, Çaycuma’yı bölgenin bilim üssüne dönüştürmenin de ilk adımı olacak” şeklinde devam etti.

FİLYOS IRMAĞINA BİR DAMLA PİS SU BIRAKMAYACAĞIZ

Bugün yaklaşık 20 milyon liralık bir hacme sahip tesislerin açılış ve temel atma törenini yaptıklarını ifade eden kantarcı, “Açılışını yaptığımız tesislerin iki tanesiyle atık yönetimini sil baştan ele alıyoruz. Toplam bedeli 8 milyon 440 bin lira olan atık su arıtma tesisimiz %50 İller Bankası kredisi, %50 de Belediye kaynaklarıyla yapıldı. Arıtma kapasitesi günde 3.900 metreküp olan bu tesisle, Çaycuma ve çevresinden, Filyos Irmağına bir damla bile arıtılmamış su bırakmamayı hedefliyoruz. Hizmete soktuğumuz ambalaj atıkları geri dönüşüm tesisinde, günde 2 bin kg atığı geri dönüştürüyoruz. 20 bin kg kapasiteli bu tesisle civar belediyelere de hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Diğerleri de öyle ama bu iki tesis bizim için çok değerli, çevreyi, ekolojik dengeyi korumak birinci derecedeki amaçlarımız arasında çünkü… Bu amaçla, ilçenin, tüm kanalizasyon altyapısını elden geçirdik. Tıkanmış durumda olan hatların temizliklerini yaparak akar hale getirdik. Ana arterler de içinde pek çok yerde ise yağmur su kanalları dahil tümünü yenileyerek hizmete sunduk. Eski zamanlarda, sokak aralarına sağlıksız koşullarda kurulan giysi, sebze ve üretici pazarlarını, yeni yaptığımız, her türlü hizmet birimi, donanımı ve altyapısı olan kapalı pazaryerlerine taşıyoruz. İki etabı biten Köprübaşı’ndaki kapalı pazaryerlerinin son etabının temelini bugün atıyoruz. Çok kısa zamanda hizmete sunacağımız 2.100 metrekarelik kapalı pazaryerimizi, pazar kurulmadığı günlerde, sportif ve kültürel amaçlı kullanılabilecek şekilde, çok fonksiyonlu olarak tasarladık” dedi.

ADAYLIK TEKLİFİNİ BİR ASKERLİK GÖREVİ OLARAK KABUL ETTİM

Hizmetlerimiz yalnızca altyapı yatırımlarından ibaret olmadığını da söyleyen Kantarcı, “Kent kültürünü, kentsel kimliği korumayı ve geliştirmeyi de çok önemli buluyoruz. Bu amaçla aslına uygun olarak restore ettiğimiz SEKA Sosyal Tesisleri içinde yer alan sosyal bina ve diğer kentsel mirasın bugün açılışını yapıyoruz. Yaşayan bir mekân olarak hizmete soktuğumuz bu alanda, şehrimizin hatıralarına da sahip çıkıyoruz. Kente estetik değer katan, her biri bir başka anlam taşıyan heykellerle, heykeller kenti yapıyoruz ilçemizi. Zonguldak’ın aydınlık yüzüne çok yakışan heykellerin her biri, Çaycuma’ya, bir başka güzellik katıyor. Şu anda önünde toplandığımız Belediye kompleksi inşaatı, 3.047 metrekare taban alanında, 10 katlı olarak yapılacak. Kaba inşaatı 4.700.000 liraya ihale edilen kompleks Belediye hizmet bloğu, işyerleri ve ofis bloğundan oluşacak. Bittiğinde ilçemizin en görkemli binası olacak ve çok uzun yıllar halkımıza hizmet verecek. Burada bir duygumu anlatmak isterim. Babamın Çaycuma’ya hizmet için gecesini gündüzüne kattığı o yıllarda ailece çektiğimiz büyük sıkıntılar nedeniyle siyasetten hep uzak durdum. Ancak geçtiğimiz dönemde, Cumhuriyet Halk Partimizden gelen teklifi bir askerlik görevi sayarak kabul ettim. Çaycuma halkı da bunu onayladı, beni, babamın bıraktığından tam 41 yıl sonra, onun yaptığı binadaki, onun yarım asır öncesi çalıştığı odaya oturttu. Bu bir 60. yaş hediyesi oldu bana. Ben de, o günden beri gece, gündüz demeden çalışıyorum. Şu andaki mevcut hizmet binasını babam yaptırmıştı. Güzel bir rastlantı olarak, rahmetli babamın yaptığından 50 yıl sonra Çaycuma Belediye binasını yeniden yapmak bana nasip oluyor. Bunun nasıl bir duygu olduğunu inanın anlatmaktan acizim” diyerek konuşmasını sürdürdü.

ÇAYCUMALI HER ŞEYİN ÇOK DAHA İYİ OLACAĞINA İNANIYOR

Konuşmasının son bölümünde bir gönül borcunu daha ödemek istediğini söylen Kantarcı sözlerini, “Bugün bu törenin yapılmasında kardeş belediyemiz Beşiktaş Belediyesinin çok değerli katkıları oldu.

Beşiktaş Belediyesi, Çaycuma Belediyesine bugün anahtarını elinizden teslim alacağımız bir yol süpürge aracı hediye etti. Bu engin gönüllü davranışlarından dolayı Beşiktaş Belediyemizin Değerli Başkanı Sayın Murat Haznedar’a, şu an aramızda bulunan Başkan Yardımcımız Sayın Çetin Kırışgil’e sonsuz teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Sözlerime son verirken, bir kez daha ifade etmek istiyorum ki, verdiğimiz tarafsız hizmetler sayesinde, ilçemizde, herkes, eşit yurttaş olmanın huzurunu yaşıyor. Başardığımız en önemli şey de yanımızda olan da, en çok karşı çıkan da her şeyin çok daha iyiye gideceğine inanıyor. Aldığımız bu büyük destek, bizi çok daha fazlası için teşvik ediyor. Çaycuma değişiyor, Çaycumalı geleceğe güvenle bakıyor. Bu duygu yol haritamızı belirliyor. Hepinize sevgi ve saygı sunarak ayrılıyorum huzurunuzdan” diyerek tamamladı.

ÇAYCUMA 180 DERECE DEĞİŞMİŞ

Daha sonra kürsüye davet edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Belediye başkanlığı seçiminde bir akşam Çaycuma’ya gelmiştim. Çaycuma’yı otobüsle gezdim. Belediye Başkan adayı yanımızdaydı. Onun vaatleri vardı, ‘Yapacağım’ diyordu. ‘Çaycuma’nın kaderini değiştireceğim. Burayı sadece bölgenin değil Türkiye’nin önemli merkezi haline getireceğim’ diyordu. Sizler seçtiniz. Oylarınızı verdiniz, başkanlık koltuğuna oturttunuz. O güzel şeyler yapıyor. Bir akşam seçimler öncesinde geldiğim Çaycuma ile bugün geldiğim Çaycuma arasında 180 derece fark var. Daha güzel, daha sevecen, daha renkli. Türkiye’yi, dünyayı kucaklama hedefi, kültürü olan bir Çaycuma ile karşılaştım. Hepinizin huzurunda ona teşekkür ediyor, onunla onur ve gurur duyuyorum. Bir belediye başkanı seçildiğinden sonra bütün vatandaşları kucaklamalı. Başkan, hiç kimseye ayrıcalık yapmadım, yapmayacağım, herkese eşit hizmet götüreceğim dedi. Benim bildiğim belediye başkanı budur işte. Beşiktaş Belediye Başkanımıza da katkılarından dolayı teşekkür etti. Bütün belediyelerimiz birbirleriyle dayanışma içinde olmalı. Kardeş belediyecilik uygularımız var. Durumu iyi olan belediyeler, diğer belediyelere samimi olarak katkı sunmaya devam edecekler” diyerek konuşmasına başladı

HEP FAKİR ÇOCUKLARI ŞEHİT OLUYOR

Güneydoğu’da hep fakir çocukların şehit olduğunu iddia eden Kılıçdaroğlu, "Dün iki şehidimiz daha geldi. Yüreğimiz burkuldu, içimiz acıyor. Acı olan şudur. Çocukların babalarının toprağa verdiği bir süreçten babaların çocuklarını toprağa verdiği bir sürece geldik. Evlat acısı yaşanıyor. Allah kimseye evlat acısı vermesin. En büyük arzumuz da budur. Hepimizin düşünmesi gereken belli konular var. 14 yıldır terörsüz bir Türkiye devraldınız. Bugün Güneydoğu’da şehirler silah deposu haline geldi. Kim Başbakan’dı, kim yönetiyordu Türkiye’yi. Kimsenin kahramanlık edebiyatı yapma gibi bir hevesi olmasın. Bu ülkenin fakir fukara çocukları şehit oluyor. Ankara’daki beylerin hangisinin çocuğu o bölgelere gitti. Onlar Ankara’ya gidip keyiflerine baktılar” diyerek sözlerini sürdürdü.

YOLU ZONGULDAK’A DÜŞENLER ÇAYCUMA’YA UĞRASIN

Karaman’daki yaşanan taciz olaylarına da değinen Kılıçdaroğlu, "Çocuklarımıza yapılan muamelenin hesabını sonuna kadar soracağız. Hiçbir çocuğu koruma alanımızın dışında bırakmayacağız. O evlatlar bizim de evlatlarımız. Onlara sahip çıkmak sadece benim değil Türkiye’nin gönül borcu. Hep birlikte sahip çıkacağız. Hep söylenir, CHP’nin belediyeleri ne iş yapıyor diye? Rahatlıkla söyleyebilirim. İstanbullu rahat bir hafta sonu geçirmek için Kadıköy, Bakırköy, Avcılar’a gider. Buralara bir İstanbullu geldiği zaman kendisini özgür hisseder. Rahat gezip, dolaşabileceği, düşüncesini rahatça ifade edebileceği bir kenti tercih eder. Bugün aynı şekilde İzmir, Ege Bölgesi’nin yıldızı gibi parlıyor. Ankara Metrosu 1.5 milyara yapıldı. İstanbul Metrosu 3 milyara yapılıyor. İzmir Metrosunu bizim belediyemiz kendi gelirleriyle yaptı. İlk metroyu yapan CHP’li belediye, ilk toplu konut uygulamasını CHP’li belediye yaptı. Halk ekmek fabrikalarını yapan da CHP. İlk tercihli yol uygulamasını CHP’li belediyeler başlattı. Türkiye’de yerel yönetimlerde bir ilk varsa onun sahibi CHP’li belediyelerdir. Kent kültürü önemli. Orada yaşamanın sorumlulukları vardır. Kentin bir estetik güzelliği vardır. Buradan sesleniyorum, Yolu Zonguldak’a düşenler Çaycuma’ya uğrasın ve Çaycuma’yı görsün. Bir insanın kentin tarihine sahip çıkması kadar güzel bir şey yok. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum" şeklindeki cümlelerle konuşmasına devam etti.

AKP’LİLER TERÖR ÖRGÜTÜNE YARDIM VE YATAKLIK ETTİ

Gündemdeki dokunulmazlıklar meselesine de değinen Kılıçdaroğlu, "Son günlerde bir konu var. Dokunulmazlık. Olsun mu olmasın mı? CHP olarak görüşümüz şu, kürsü dokunulmazlığı hariç dokunulmazlık olmasın. Neden korkuyorsunuz? Açık ve net söylüyoruz, kürsü dokunulmazlığı hariç dokunulmazlık kalksın. Dokunulmazlığı kaldıracaklarını söylüyorlar. Kemal Kılıçdaroğlu ve onun vekilleri diyor ki, dokunulmazlığımızı kaldırın. Kaldıracaklarını söylüyorlar ama Davutoğlu kendi dokunulmazlığı kaldırmasın istiyor. Hodri meydan diyorum. Ben dokunulmazlığımı kaldırıyorum, yiğitsen sen de kaldır. Adam gibi adamsan sen de kaldırırsın. Dokunulmazlığını kaldırmaktan neden korkuyor? Terör örgütlerine yardım ve yataklıktan korkuyor. Ben de söylüyorum zaten sen ve arkadaşların terör örgütlerine yardım ve yataklık yaptınız. Bir ülkede kamyon üzerinde Kalaşnikof taşınacak. Sen dokunmayın diye talimat vereceksin. Hiç kimse endişe etmesin. Bunların hesabını soracağız. Dokunulmazlık konusunda hiçbir çekincemiz yok. Açık ve net söylüyorum, dokunulmazlıklarla ilgili düşüncemizi söyledik. Sen ve yolsuzluk yapan bakanların onların da dokunulmazlığını kaldır, yolsuzluk yapanların önüne yatma. Hırsızlık yapan adamın mecliste ne işi var.” diyerek konuşmasına son verdi.

GÖCE ÇORBASI İÇTİ, BAZLAMA YEDİ

Konuşmaların ardından Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na günün anısına bir plaket sundu ve ebru baskı üzerine hat sanatıyla ismi yazılı bir tablo hediye etti. Çaycuma Müftüsü M. Rauf Arcaklıoğlu’nun ettirdiği duanın ardından yörenin eski ve yeni milletvekilleriyle birlikte belediye hizmet kompleksinin temeli atıldı. Daha sonra yanındakilerle birlikte Belediye SEKA Sosyal Tesislerinin açılışını yapan Kılıçdaroğlu, burada öğle yemeği yedi. Göce çorbası, erişte, malay, bazlama, gözleme, köy tavuğu gibi yöresel yemekleri tadan CHP lideri, kendisinden talepte bulunan hiç kimseyi kırmayarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Burada Çaycuma Belediyesinin iki yıllık hizmetlerinden oluşan bir sinevizyon gösterimini izleyen Kılçdaroğlu bir sonraki programa katılmak üzere Zonguldak’a hareket etti.

*


 


 

Kaynak: http://caycuma.bel.tr/


 


 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 22.04.2016 00:15:10  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2777)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 412 | Toplam Ziyaretçi: 11,903,938 | Ip Adresiniz: 3.239.214.173 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.