YOLU ZONGULDAK’A DÜSENLER ÇAYCUMA’YA UGRASIN

Çaycuma Belediyesinin toplu temel atma ve açilis töreni CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nun katilimiyla yapildi. Renkli görüntülerin yasandigi törende konusan Kiliçdaroglu, Bülent Kantarci’dan onur ve gurur duydugunu söyledi ve ekledi: “Baskan budur!”

Çaycuma Belediyesince yapimi tamamlanan Atiksu Aritma Tesisleri, Ambalaj Atiklari Geri Dönüsüm Tesisi, Belediye SEKA Sosyal Tesisleri ve Balerin Heykeli’nin açilisi ile Kapali Pazaryeri 3. Etabi ve Belediye Kompleksinin temel atma töreni CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nun katilimiyla yapildi. Törene CHP Zonguldak Milletvekilleri Serafettin Turpcu ve Ünal Demirtas, Bartin Milletvekili Riza Yalçinkaya, Zonguldak Belediye Baskani Muharrem Akdemir, Besiktas Belediye Baskan Yardimcisi Çetin Kirisgil, Kilimli Belediye Baskani Ali Arslankiliç, Çatalagzi Belediye Baskani Adnan Akgün, Persembe Belediye Baskani Ismail Inam, Karapinar Belediye Baskani Ahmet Aydin, CHP Il Baskani Ahmet Altun, Eski Devlet Bakani Hasan Gemici, CHP Eski Milletvekilleri Ali Ihsan Köktürk ve Harun Akin, Çaycuma Müftüsü M. Rauf Arcaklioglu, Çaycuma TSO Baskani Rifat Sarsik, ESO Baskani Hayri Kandemir, TSO Meclis Baskani Erdogan Güney, CHP Çaycuma Ilçe Baskani Tuncay Akyol, KEDAS Eski Genel Müdürü Kenan Köktürk, ADD Sube Baskani Kivilcim Kalyoncu, Çaycuma Muhtarlar Dernegi Baskani Ekrem Çelen, Emekliler Cemiyeti Sube Baskani Nizamettin Eyidogan, Ziraat Odasi Baskani Riza Çapkin, sivil toplum örgütü baskanlari ve Çaycumalilar katildi. Törende Çaycuma Belediyesine Besiktas Belediyesi tarafindan armagan edilen yol süpürme aracinin anahtar teslimi de yapildi.

HIZMET BAYRAGINI BABAMDAN DEVRALDIM

Saygi durusnun yapilmasi ve bandonun Çaycuma Belediye Bandosu’nun çaldigi Istikal Marsi’nin okunmasinin ardindan ilk sözü alan Çaycuma Belediye Baskani Bülent Kantarci, “Çaycuma’miz için bambaska önemi olan bugünde gerçekten çok degisik duygular içindeyim. En basta, seçim bildirgesinde vaat ettigi pek çok seyi yapmis, hizmetleri tam da söz verdigi gibi sektirmeden hayata geçirmis bir belediye baskani olmanin huzuru var içimde. Sevinçli oldugum kadar, coskuluyum da. Iki yil gibi kisa bir sürede, Çaycuma’da, devrim niteliginde degisimler yapildi. Bisiklet yollari, yayalastirilmis alanlar, akilli belediyecilik uygulamalari, akilli kavsaklar, yaygin toplu tasimacilik gibi pek çok ilkle tanisan Çaycumali, bunlari büyük bir hizla benimsedi ve yasaminin bir parçasi haline dönüstürdü. Bunca kisa bir zamanda, bunca degisime kucak açmayi beceren bir hemsehri topluluguna sahip olmanin coskusuyla doluyum. Bu açidan aziz Çaycumalilara minnet ve sükran duygularimi ne kadar ifade etsem yine de az. Gururluyum. Ömrünün en verimli çaglarini Çaycuma’ya hizmet için hasreden ve 56 gibi çok erken yasta hayatini kaybeden Çaycuma Eski Belediye Baskani, Sevgili Babam Nihat Kantarci’dan bana en degerli miras olarak kalan hizmet bayragini çok daha ilerilere tasimanin, ona layik olmanin hakli gururu var içimde. Hüzünlüyüm 41 yil önce hayatini kaybeden babamin, bir ömrü vakfettigi Çaycuma’daki bu büyük degisimi görmesini çok isterdim. Ancak ömrü vefa etmedi. Burada, bu vesileyle onu hiç bitmeyen bir hasret ve minnetle aniyor, mezarinda, beldesinin emin ellerde olmasinin huzuruyla uyumasini diliyorum” dedi.

BISIKLET ULASIM STRATEJIMIZIN ÖNEMLI BIR PARÇASI

“Çaycuma degisiyor’ sloganiyla çiktiklari yolda, Çaycuma Belediyesini, iki yilda, teknolojiden çok daha iyi yararlanan, kurumsal kapasitesi daha yüksek, hizmet verimi, çesitliligi daha fazla ve çok daha dinamik bir kurum haline getirdiklerini söyleyen Baskan Kantarci, “Göreve geldigimiz andan bu yana hep çözümden yana davrandik. Kentsel meselelere insan odakli ve akilci çözümler üretmek ana ilkemiz oldu. Iki yillik görev süremiz içinde teknik standartlara uygun büyüklükte meydanlar, aktif yesil alanlar, parklar, çocuk bahçeleri yaparak halkimizin hizmetine sunduk. Tüm ana arterleri, bulvarlari, olanakli olan tüm sokaklari, bir program dahilinde bisiklet yollari ile donatmaya basladik. Bisikleti yalnizca spor araci olarak degil, ulasim stratejimizin önemli bir parçasi olarak da görüyoruz. Engelsiz Çaycuma’yi yaratmak en büyük hedeflerimizden birisidir. Gelistirdigimiz yükseltisi olmayan yol tasarimiyla engelli yurttaslarimizin yanlarinda hiç kimse olmadan, bütün gereksinimlerini karsilayabilecegi, rahatlikla dolasabilecegi bir fiziksel ortam yarattik. Kentmerkezlerinde yasanabilirligi artirmak, yurttaslarimizin güvenlikli ortamlarda dolasimini ve alisveris yapmasini saglamak, uyguladigimiz sokak ve caddelere ekonomik canlilik getirmek amaciyla olusturdugumuz yayalastirilmis alanlari daha da çogaltmanin projelerini yapiyoruz. Hizmete sundugumuz ücretsiz sokak internetini, yenileme çalismalarini tamamladigimiz tüm cadde ve alanlari içine alarak daha da yayginlastiracagiz. Motorlu araçlarin ortaya çikardigi gürültü ve egzoz gibi kirlilikleri azaltmak için büyük çaba harciyoruz” diyerek sürdürdü.

ÜCRETSIZ TASIMACILIK YAPIYORUZ

Herhangi bir nedenle köylerinden ilçe merkezine gelen yurttaslari, olusturduklari ring hatlarinda, ÇOMBÜS’ün halk tipi otobüsleriyle ücretsiz olarak tasiyarak, gereksiz araç dolasimini büyük ölçüde önlediklerini de söyleyen Kantarci, “Bu hizmetimizden tüm yurttaslarimiz yararlaniyor. Böylece, trafik sorunlarini aza indirdigimiz gibi karbon salinimini da en aza düsürüyoruz. Ilçe merkezinde isi olan vatandaslarimiz da kapali otoparka araçlarini park ettikten sonra, mekik tabir ettigimiz elektrikli golf araçlariyla çarsi içine ücretsiz olarak tasiniyor. Böylece vatandaslarimiza farkli bir araçla daha keyifli bir yolculuk yaptirirken, trafik yogunlugu ve kirliliginin de önüne geçiyoruz. Bölgemizde ilk kez ilçemizde hayata geçirdigimiz akilli kavsak sistemiyle trafik isiklarini hepten kaldirdik. Bu sayede bekleme süresini de azalttigimiz gibi, daha hizli ve güvenlikli bir trafik akisi sagladik. Çok hizli bir dönüsüm süreciyle Çaycuma’nin yüzde 80’inin dogalgaza geçmesini saglayarak, iki yilda hava kirliligini minimum düzeye indirdik. Çaycuma’da çok daha kaliteli bir hava solunuyor simdi. Çaycuma’nin yalnizca bugünü için degil, yarini için de çalisiyoruz. Bireysel çikarlari degil, toplumsal faydayi ve kamu yararini gözeten bir yaklasimla yaptigimiz imar plani revizyonuna not ettigimiz 30 metre genisligindeki çevre yoluyla, beldemizin yillar sonrasini da garanti altina aldik” diyerek konusmasini sürdürdü.

ÜRETEN BIR BELEDIYE

Çaycuma Belediyesi üreten bir belediye oldugunu söyleyen Kantarci, sözlerine, “Altyapi ve kentsel düzenleme, yenileme çalismalarinin tamamini kendi olanaklarimiz ve personelimizle yaptigimiz gibi ahsap ve beton kent mobilyalarimizi da kendimiz üretiyoruz. Birörnek mobilyalarla donatilan Çaycuma’ya güzel bir görünüm ve bambaska çehre kazandirirken, çevre belediyelerin gereksinimlerini de karsilamaya hazirlaniyoruz. Daha etkin hizmet verebilmek için araç ve ekipman sayimizi her geçen gün çogaltiyoruz. Yeniden yapilandirdigimiz itfaiye teskilatini araç, ekipman, egitim ve personel yönünden güçlendirerek, her türlü afete karsi daha hazir hale getirdik. Çaycuma Belediyesi yeni olusan bandosu, bisiklet ve binicilik topluluklari, Türk Halk ve Sanat Müzigi gruplariyla yalnizca teknik hizmetleri degil sosyal, kültürel çalismalariyla da kent yasamina damgasini vuruyor. Belediyemiz dogumdan, ölüme kadar yasamin her aninda Çaycumalilara hizmet veriyor. Yaptigimiz düzenlemelerle tüm cenaze hizmetlerini ücretsiz veriyoruz. Bunlar yaptiklarimiz bir bölümü. Sirada bekleyen pek çok projemiz var. Bir müjde olarak vermek isterim ki, ‘Cezaevinden Kent Müzesine’ baslikli proje ile eski cezaevini kentin kültür degerlerinin sergilendigi bir müze haline dönüstürmek için oldukça yol aldik. Bu zamana degin kentsel alan olarak degerlendirilmesi hiç düsülmeyen irmak boyunda, irmak yataginin kontrol altina alindigi alanlarda basladigimiz düzenlemelere halkimiza yepyeni yasam alanlari sunacagiz. Zemin düzenleme çalismalarina hizla devam ettigimiz alanda, yakinda üstyapi çalismalarina baslayacagiz. Suyla bu kadar iç içe olan bir yerlesim yerinin su sporlarindan uzak kalmasini düsünmek mümkün degil elbette. Beldemize bir kapali yüzme havuzu kazandirmak için açtigimiz mimari proje yarismasini olaganüstü güzellikteki sonuçlarla bitirdik.

Ayni zamanda bir sosyal merkez olarak kurguladigimiz bu tesis, çevre düzenlemeleri ve sosyal donatilariyla Çaycuma’ya yakisir güzellikte olacak. Deneme Bilim Merkezi için de kollarimizi sivadik. Her yastan, farkli geliskinlige sahip insanimizi bilimle bulusturmak, hemsehrilerimizin bilgiyi bizzat kaynaginda, uygulamali olarak ögrenmesini saglamak, toplumun tüm kesimlerinde bilime olan meraki, ilgiyi artirmak ve farkindalik yaratmak amaciyla olusturacagimiz merkez, Çaycuma’yi bölgenin bilim üssüne dönüstürmenin de ilk adimi olacak” seklinde devam etti.

FILYOS IRMAGINA BIR DAMLA PIS SU BIRAKMAYACAGIZ

Bugün yaklasik 20 milyon liralik bir hacme sahip tesislerin açilis ve temel atma törenini yaptiklarini ifade eden kantarci, “Açilisini yaptigimiz tesislerin iki tanesiyle atik yönetimini sil bastan ele aliyoruz. Toplam bedeli 8 milyon 440 bin lira olan atik su aritma tesisimiz %50 Iller Bankasi kredisi, %50 de Belediye kaynaklariyla yapildi. Aritma kapasitesi günde 3.900 metreküp olan bu tesisle, Çaycuma ve çevresinden, Filyos Irmagina bir damla bile aritilmamis su birakmamayi hedefliyoruz. Hizmete soktugumuz ambalaj atiklari geri dönüsüm tesisinde, günde 2 bin kg atigi geri dönüstürüyoruz. 20 bin kg kapasiteli bu tesisle civar belediyelere de hizmet vermeyi amaçliyoruz. Digerleri de öyle ama bu iki tesis bizim için çok degerli, çevreyi, ekolojik dengeyi korumak birinci derecedeki amaçlarimiz arasinda çünkü… Bu amaçla, ilçenin, tüm kanalizasyon altyapisini elden geçirdik. Tikanmis durumda olan hatlarin temizliklerini yaparak akar hale getirdik. Ana arterler de içinde pek çok yerde ise yagmur su kanallari dahil tümünü yenileyerek hizmete sunduk. Eski zamanlarda, sokak aralarina sagliksiz kosullarda kurulan giysi, sebze ve üretici pazarlarini, yeni yaptigimiz, her türlü hizmet birimi, donanimi ve altyapisi olan kapali pazaryerlerine tasiyoruz. Iki etabi biten Köprübasi’ndaki kapali pazaryerlerinin son etabinin temelini bugün atiyoruz. Çok kisa zamanda hizmete sunacagimiz 2.100 metrekarelik kapali pazaryerimizi, pazar kurulmadigi günlerde, sportif ve kültürel amaçli kullanilabilecek sekilde, çok fonksiyonlu olarak tasarladik” dedi.

ADAYLIK TEKLIFINI BIR ASKERLIK GÖREVI OLARAK KABUL ETTIM

Hizmetlerimiz yalnizca altyapi yatirimlarindan ibaret olmadigini da söyleyen Kantarci, “Kent kültürünü, kentsel kimligi korumayi ve gelistirmeyi de çok önemli buluyoruz. Bu amaçla aslina uygun olarak restore ettigimiz SEKA Sosyal Tesisleri içinde yer alan sosyal bina ve diger kentsel mirasin bugün açilisini yapiyoruz. Yasayan bir mekân olarak hizmete soktugumuz bu alanda, sehrimizin hatiralarina da sahip çikiyoruz. Kente estetik deger katan, her biri bir baska anlam tasiyan heykellerle, heykeller kenti yapiyoruz ilçemizi. Zonguldak’in aydinlik yüzüne çok yakisan heykellerin her biri, Çaycuma’ya, bir baska güzellik katiyor. Su anda önünde toplandigimiz Belediye kompleksi insaati, 3.047 metrekare taban alaninda, 10 katli olarak yapilacak. Kaba insaati 4.700.000 liraya ihale edilen kompleks Belediye hizmet blogu, isyerleri ve ofis blogundan olusacak. Bittiginde ilçemizin en görkemli binasi olacak ve çok uzun yillar halkimiza hizmet verecek. Burada bir duygumu anlatmak isterim. Babamin Çaycuma’ya hizmet için gecesini gündüzüne kattigi o yillarda ailece çektigimiz büyük sikintilar nedeniyle siyasetten hep uzak durdum. Ancak geçtigimiz dönemde, Cumhuriyet Halk Partimizden gelen teklifi bir askerlik görevi sayarak kabul ettim. Çaycuma halki da bunu onayladi, beni, babamin biraktigindan tam 41 yil sonra, onun yaptigi binadaki, onun yarim asir öncesi çalistigi odaya oturttu. Bu bir 60. yas hediyesi oldu bana. Ben de, o günden beri gece, gündüz demeden çalisiyorum. Su andaki mevcut hizmet binasini babam yaptirmisti. Güzel bir rastlanti olarak, rahmetli babamin yaptigindan 50 yil sonra Çaycuma Belediye binasini yeniden yapmak bana nasip oluyor. Bunun nasil bir duygu oldugunu inanin anlatmaktan acizim” diyerek konusmasini sürdürdü.

ÇAYCUMALI HER SEYIN ÇOK DAHA IYI OLACAGINA INANIYOR

Konusmasinin son bölümünde bir gönül borcunu daha ödemek istedigini söylen Kantarci sözlerini, “Bugün bu törenin yapilmasinda kardes belediyemiz Besiktas Belediyesinin çok degerli katkilari oldu.

Besiktas Belediyesi, Çaycuma Belediyesine bugün anahtarini elinizden teslim alacagimiz bir yol süpürge araci hediye etti. Bu engin gönüllü davranislarindan dolayi Besiktas Belediyemizin Degerli Baskani Sayin Murat Haznedar’a, su an aramizda bulunan Baskan Yardimcimiz Sayin Çetin Kirisgil’e sonsuz tesekkür ediyor, saygilarimi sunuyorum. Sözlerime son verirken, bir kez daha ifade etmek istiyorum ki, verdigimiz tarafsiz hizmetler sayesinde, ilçemizde, herkes, esit yurttas olmanin huzurunu yasiyor. Basardigimiz en önemli sey de yanimizda olan da, en çok karsi çikan da her seyin çok daha iyiye gidecegine inaniyor. Aldigimiz bu büyük destek, bizi çok daha fazlasi için tesvik ediyor. Çaycuma degisiyor, Çaycumali gelecege güvenle bakiyor. Bu duygu yol haritamizi belirliyor. Hepinize sevgi ve saygi sunarak ayriliyorum huzurunuzdan” diyerek tamamladi.

ÇAYCUMA 180 DERECE DEGISMIS

Daha sonra kürsüye davet edilen CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, “Belediye baskanligi seçiminde bir aksam Çaycuma’ya gelmistim. Çaycuma’yi otobüsle gezdim. Belediye Baskan adayi yanimizdaydi. Onun vaatleri vardi, ‘Yapacagim’ diyordu. ‘Çaycuma’nin kaderini degistirecegim. Burayi sadece bölgenin degil Türkiye’nin önemli merkezi haline getirecegim’ diyordu. Sizler seçtiniz. Oylarinizi verdiniz, baskanlik koltuguna oturttunuz. O güzel seyler yapiyor. Bir aksam seçimler öncesinde geldigim Çaycuma ile bugün geldigim Çaycuma arasinda 180 derece fark var. Daha güzel, daha sevecen, daha renkli. Türkiye’yi, dünyayi kucaklama hedefi, kültürü olan bir Çaycuma ile karsilastim. Hepinizin huzurunda ona tesekkür ediyor, onunla onur ve gurur duyuyorum. Bir belediye baskani seçildiginden sonra bütün vatandaslari kucaklamali. Baskan, hiç kimseye ayricalik yapmadim, yapmayacagim, herkese esit hizmet götürecegim dedi. Benim bildigim belediye baskani budur iste. Besiktas Belediye Baskanimiza da katkilarindan dolayi tesekkür etti. Bütün belediyelerimiz birbirleriyle dayanisma içinde olmali. Kardes belediyecilik uygularimiz var. Durumu iyi olan belediyeler, diger belediyelere samimi olarak katki sunmaya devam edecekler” diyerek konusmasina basladi

HEP FAKIR ÇOCUKLARI SEHIT OLUYOR

Güneydogu’da hep fakir çocuklarin sehit oldugunu iddia eden Kiliçdaroglu, "Dün iki sehidimiz daha geldi. Yüregimiz burkuldu, içimiz aciyor. Aci olan sudur. Çocuklarin babalarinin topraga verdigi bir süreçten babalarin çocuklarini topraga verdigi bir sürece geldik. Evlat acisi yasaniyor. Allah kimseye evlat acisi vermesin. En büyük arzumuz da budur. Hepimizin düsünmesi gereken belli konular var. 14 yildir terörsüz bir Türkiye devraldiniz. Bugün Güneydogu’da sehirler silah deposu haline geldi. Kim Basbakan’di, kim yönetiyordu Türkiye’yi. Kimsenin kahramanlik edebiyati yapma gibi bir hevesi olmasin. Bu ülkenin fakir fukara çocuklari sehit oluyor. Ankara’daki beylerin hangisinin çocugu o bölgelere gitti. Onlar Ankara’ya gidip keyiflerine baktilar” diyerek sözlerini sürdürdü.

YOLU ZONGULDAK’A DÜSENLER ÇAYCUMA’YA UGRASIN

Karaman’daki yasanan taciz olaylarina da deginen Kiliçdaroglu, "Çocuklarimiza yapilan muamelenin hesabini sonuna kadar soracagiz. Hiçbir çocugu koruma alanimizin disinda birakmayacagiz. O evlatlar bizim de evlatlarimiz. Onlara sahip çikmak sadece benim degil Türkiye’nin gönül borcu. Hep birlikte sahip çikacagiz. Hep söylenir, CHP’nin belediyeleri ne is yapiyor diye? Rahatlikla söyleyebilirim. Istanbullu rahat bir hafta sonu geçirmek için Kadiköy, Bakirköy, Avcilar’a gider. Buralara bir Istanbullu geldigi zaman kendisini özgür hisseder. Rahat gezip, dolasabilecegi, düsüncesini rahatça ifade edebilecegi bir kenti tercih eder. Bugün ayni sekilde Izmir, Ege Bölgesi’nin yildizi gibi parliyor. Ankara Metrosu 1.5 milyara yapildi. Istanbul Metrosu 3 milyara yapiliyor. Izmir Metrosunu bizim belediyemiz kendi gelirleriyle yapti. Ilk metroyu yapan CHP’li belediye, ilk toplu konut uygulamasini CHP’li belediye yapti. Halk ekmek fabrikalarini yapan da CHP. Ilk tercihli yol uygulamasini CHP’li belediyeler baslatti. Türkiye’de yerel yönetimlerde bir ilk varsa onun sahibi CHP’li belediyelerdir. Kent kültürü önemli. Orada yasamanin sorumluluklari vardir. Kentin bir estetik güzelligi vardir. Buradan sesleniyorum, Yolu Zonguldak’a düsenler Çaycuma’ya ugrasin ve Çaycuma’yi görsün. Bir insanin kentin tarihine sahip çikmasi kadar güzel bir sey yok. Kendisine tekrar tesekkür ediyorum" seklindeki cümlelerle konusmasina devam etti.

AKP’LILER TERÖR ÖRGÜTÜNE YARDIM VE YATAKLIK ETTI

Gündemdeki dokunulmazliklar meselesine de deginen Kiliçdaroglu, "Son günlerde bir konu var. Dokunulmazlik. Olsun mu olmasin mi? CHP olarak görüsümüz su, kürsü dokunulmazligi hariç dokunulmazlik olmasin. Neden korkuyorsunuz? Açik ve net söylüyoruz, kürsü dokunulmazligi hariç dokunulmazlik kalksin. Dokunulmazligi kaldiracaklarini söylüyorlar. Kemal Kiliçdaroglu ve onun vekilleri diyor ki, dokunulmazligimizi kaldirin. Kaldiracaklarini söylüyorlar ama Davutoglu kendi dokunulmazligi kaldirmasin istiyor. Hodri meydan diyorum. Ben dokunulmazligimi kaldiriyorum, yigitsen sen de kaldir. Adam gibi adamsan sen de kaldirirsin. Dokunulmazligini kaldirmaktan neden korkuyor? Terör örgütlerine yardim ve yatakliktan korkuyor. Ben de söylüyorum zaten sen ve arkadaslarin terör örgütlerine yardim ve yataklik yaptiniz. Bir ülkede kamyon üzerinde Kalasnikof tasinacak. Sen dokunmayin diye talimat vereceksin. Hiç kimse endise etmesin. Bunlarin hesabini soracagiz. Dokunulmazlik konusunda hiçbir çekincemiz yok. Açik ve net söylüyorum, dokunulmazliklarla ilgili düsüncemizi söyledik. Sen ve yolsuzluk yapan bakanlarin onlarin da dokunulmazligini kaldir, yolsuzluk yapanlarin önüne yatma. Hirsizlik yapan adamin mecliste ne isi var.” diyerek konusmasina son verdi.

GÖCE ÇORBASI IÇTI, BAZLAMA YEDI

Konusmalarin ardindan Çaycuma Belediye Baskani Bülent Kantarci, CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’na günün anisina bir plaket sundu ve ebru baski üzerine hat sanatiyla ismi yazili bir tablo hediye etti. Çaycuma Müftüsü M. Rauf Arcaklioglu’nun ettirdigi duanin ardindan yörenin eski ve yeni milletvekilleriyle birlikte belediye hizmet kompleksinin temeli atildi. Daha sonra yanindakilerle birlikte Belediye SEKA Sosyal Tesislerinin açilisini yapan Kiliçdaroglu, burada ögle yemegi yedi. Göce çorbasi, eriste, malay, bazlama, gözleme, köy tavugu gibi yöresel yemekleri tadan CHP lideri, kendisinden talepte bulunan hiç kimseyi kirmayarak bol bol hatira fotografi çektirdi. Burada Çaycuma Belediyesinin iki yillik hizmetlerinden olusan bir sinevizyon gösterimini izleyen Kilçdaroglu bir sonraki programa katilmak üzere Zonguldak’a hareket etti.

*


 


 

Kaynak: http://caycuma.bel.tr/