Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GÖKÇEBEY’DE BAYRAK VE ÇİÇEKLERLE KARŞILANDILAR

TCDD tarafından yapılan yeni düzenlemede, Zonguldak-Karabük-Zonguldak arasında işletilmek üzere 22301 ve 22302 numaralı trenler sefere konuldu. Irmak-Karabük-Zonguldak hattının rehabilitasyon ve sinyalizasyon projeleri ’Ulaştırma Operasyonel Programı’ kapsamında Avrupa Birliği IPA fonları ile gerçekleştirildi.

Zonguldak-Gökçebey-Zonguldak arasında ise 22303/22304, 22305/22306 ve 22307/22308 numaralı yolcu trenleri sefere konuldu. 22304 ve 22307 numaralı trenler çift dizi olarak işletilecek.

15 Mart 2016 Salı günü saat 07.50 de Devlet Demiryolları Zonguldak Gar Müdürlüğünden kalkan Zonguldak-Gökçebey arasındaki test sürüşüne, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Özcan Ulupınar, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, Yeniceliler Derneği Başkanı Yaşar Karaman ile AK Parti il ve ilçe teşkilatı ile vatandaşlar katıldı.

15 Mart 2016 Salı gün Sabahı Zonguldak’tan hareket eden treni Gökçebeyliler yoğun bir kalabalıkla karşıladı. Öğrenciler tarafından tren garında Türk Bayrakları sallanırken, Belediye Başkanı Vedat Öztürk tarafından milletvekillerine çiçek takdim edildi. Coşkulu karşılama ardından AK Parti heyeti ve belediye başkanları vatandaşlarla birlikte Çamlı Köşkte kahvaltı yaptılar.

“HEPİMİZ ÇOK MUTLUYUZ”

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk,” Irmak-Karabük-Zonguldak hattının rehabilitasyon ve sinyalizasyon projeleri ’Ulaştırma Operasyonel Programı’ kapsamında Avrupa Birliği IPA fonları ile gerçekleştirildi. Zonguldak –Gökçebey ve Karabük Tren seferlerin başlaması Gökçebeyliler olarak hepimizi çok mutlu etmiş olup mutluyuz. Tren seferlerin başlamasında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Binali Yıldırım başta olmak üzere DDY Yetkililerine ve Zonguldak milletvekillerine teşekkür ediyorum. Tren seferleri başlaması Gökçebeylilere hayırlı olmasını temenni ediyorum”

“Memleketimize ve milletimize hayırlı olsun”

Gökçebey’de Gar binasında bir açıklama yapan AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak’ın Türkiye genelinde 6’ncı sırada olduğunu vurgulayarak, “Memleketimize ve milletimize hayırlı olsun. İnşallah bundan sonra trenlerimiz kesintisiz olarak vatandaşımızın hizmetinde olacak. Amacımız bu seferlerin daha sık yapılmasıdır. Karabük ve daha sonra Ankara’ya bu seferlerin devam etmesi noktasında çalışmamız olacak. Konforlu ve güvenli iyi bir ulaşım aracı. Diğer ulaşım araçlarına göre de oldukça ucuz. Büyük bir özlem vardı. Bugünkü coşkudan da gördüğünüz gibi belli oluyor. Allah kaza bela vermesin hayırlı uğurlu olsun. Bu tren saatte 140 kilometreye çıkabiliyor. İkili DMO tipi dizel tren setinden oluşuyor ve bunlar yeni vagonlar. Arkadaşlarımızdan da gelirken bilgi aldık. Türkiye’de bu noktada 6’ncı sıradayız. Bu vagonlardan Türkiye’de birçok noktada yok. Burada hızlı seferlerin olması da mümkün değil çünkü coğrafi koşullar buna el vermiyor. Saatte 250 kilometre hız şehirlerarası tren seferlerinde ulaşılabilen bir hızdır. Burada dur kalk olduğu için o süratlere çıkmamız mümkün olmaz. Bugün biraz yavaş olmuş olabilir ama sinyalizasyon tam anlamıyla oturduğu zaman daha da hızlandığını göreceğiz” dedi.

Gökçebey Camlı Köşk’te vatandaşlar ile birlikte yapan AK Partili Milletvekilleri Hüseyin Özbakır ve Özcan Ulupınar’a, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Çanakcılar Seramik Şirketler Grubu Yönetim kurulu Başkan yardımcısı Sezai Çanakcı, Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Gökçebey İlçe Başkanı Lokman Aydın, Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, Yeniceliler Derneği Başkanı Yaşar Karaman, il genel meclisi üyeleri, partililer, Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü elemanları ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 16.03.2016 02:06:16  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2766)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 522 | Toplam Ziyaretçi: 11,950,393 | Ip Adresiniz: 3.137.183.14 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.