Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
ŞEHİT POLİS ÇAĞDAŞ ASLAN’A SON GÖREV

Mardin'deki terör saldırısında şehit düşen Zonguldak’lı polis memuru (23)Çağdaş Aslan’ın cenazesi, Beycuma Beldesinde Merkez Camisi’nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Karadere Köyü’nde toprağa verildi.

Şehit Aslan’ın cenazesine; Zonguldak Valisi Ali Kaban, AK Parti Zonguldak milletvekilleri Hüseyin Özbakır ve Faruk Çaturoğlu, CHP Zonguldak milletvekilleri Şerafettin Turpçu ve Ünal Demirtaş ile MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Bakacakkadı Belde Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, İşadamı Kadir Alagöz, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, , askeri erkân ve binlerce vatandaş katıldı.

Şehit Annesi Sibel Arslan, "Vatan için kendini feda ettin yakışıklı yavrum. Çok insan gelmiş cenazene sana hakkını helal ediyor yavrum, kimseye nasip olmaz. Düğününü yapamadım, bak çok büyük düğün yaptırdın bana yavrum. 'Gitme' dedim, 'Benim arkadaşlarım orada gitmek zorundayım' dedin" diye ağıt yaktı.

İl Müftüsü Mürsel Öztürk'ün kıldırdığı cenaze namazının ardından, Arslan'ın Türk bayrağına sarılı tabutu, vatandaşlar tarafından cenaze aracına kadar taşındı ve Arslan'ın cenazesi, Karadere köyündeki aile mezarlığında toprağa verildi.

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 17.09.2015 17:46:59  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2486)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,154 | Toplam Ziyaretçi: 11,951,025 | Ip Adresiniz: 3.144.102.239 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.