SEHIT POLIS ÇAGDAS ASLAN’A SON GÖREV

Mardin'deki terör saldirisinda sehit düsen Zonguldak’li polis memuru (23)Çagdas Aslan’in cenazesi, Beycuma Beldesinde Merkez Camisi’nde ögle vakti kilinan cenaze namazinin ardindan Karadere Köyü’nde topraga verildi.

Sehit Aslan’in cenazesine; Zonguldak Valisi Ali Kaban, AK Parti Zonguldak milletvekilleri Hüseyin Özbakir ve Faruk Çaturoglu, CHP Zonguldak milletvekilleri Serafettin Turpçu ve Ünal Demirtas ile MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan, Il Emniyet Müdürü Osman Ak, Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, Bakacakkadi Belde Belediye Baskani Sezgin Özdemir, Isadami Kadir Alagöz, Devrek Belediye Baskani Mustafa Semerci, , askeri erkân ve binlerce vatandas katildi.

Sehit Annesi Sibel Arslan, "Vatan için kendini feda ettin yakisikli yavrum. Çok insan gelmis cenazene sana hakkini helal ediyor yavrum, kimseye nasip olmaz. Dügününü yapamadim, bak çok büyük dügün yaptirdin bana yavrum. 'Gitme' dedim, 'Benim arkadaslarim orada gitmek zorundayim' dedin" diye agit yakti.

Il Müftüsü Mürsel Öztürk'ün kildirdigi cenaze namazinin ardindan, Arslan'in Türk bayragina sarili tabutu, vatandaslar tarafindan cenaze aracina kadar tasindi ve Arslan'in cenazesi, Karadere köyündeki aile mezarliginda topraga verildi.

*

*