Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
LOKMAN AYDIN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gökçebey İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi yapıldı.

401 Delegeden 294 Delege oy Kullandığı, Gökçebey İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresinde 5 oy geçersiz. Osman Bayraklı 54 oy alırken mevcut Başkan Lokman Aydın 235 oy alarak yeniden Başkan seçildi.

Gökçebey Kapalı spor salonunda gerçekleşen kongrede Divan Başkanı Ali Bektaş seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Kongreye; Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti Zonguldak il Başkanı Hamdi Uçar, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Çanakçılar Doxa Mobilya Şirketler Grubu A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Çanakcı,Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Eski İl Başkanı Celil Uzun, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Çaycuma İlçe Başkanı Vedat Emeksiz, Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek, Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakcıoğlu, Kilimli İlçe Başkanı Cavit Taşcı, CHP Gökçebey İlçe Başkanı Cem Oktay, İl Genel Meclis Üyesi Kenan Çetinoğlu, Rahmi Albuz, Merkez ve Köy Muhtarlar, delegeler ve çok sayıda partililer katıldı.

ÖZTÜRK, MİLLETVEKİLİ ULUPINAR’A TEŞEKKÜR ETTİ.

Belediye Başkanı Vedat Öztürk,” Gökçebey İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongremize hoş geldiniz. 03.Mart 2014 tarihinde Lokman Aydın Başkanlığında göreve gelen teşkilatla beraber bugüne kadar uyum içersinde çalışarak ilçemizi Ak Partili Belediyeye kavuşturduk.

Bu süreçte bana destek olan Ak Parti İlçe Başkanı Lokman Aydın’a ve ekibine teşekkür ediyorum.

İlçemize yapılan hizmetlerin ve projelerin takibi konusunda benimle beraber Ankara’da Genel Müdürlüklerin kapısını aşındıran Milletvekilimiz Sayın Özcan Ulupınar’a Gökçebey ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum.

Bu kongrenin Gökçebey’e, Zonguldak ve Ülkemize Hayırlı olmasını diliyorum.

Çok değerli hemşerilerim, Ben ve ekibimiz göreve geldiğimiz günden bugüne belediye olarak yaptığımız hizmetleri buradan anlatmaya çalışsam çok zamanınızı alırım. Ancak kısa kısa yaptığım ve yapacağım projeli hizmetlerim konusunda gelişen son gelişmeleri sizlere anlatmak istiyorum.

Toki konumuz İhale aşamasında, Kanalizasyon ihale aşamasında, Hastane Orman Bakanlığından ve Sağlık Bakanlığından yer tahsisi yapıldı. Doğalgaz İhale kuruluna Akmercana, Domuz Ormanı Mesire alanı Orman Bakanlığı oluruna sunuldu. Ağusto Deresi Genişletme ve yükseltme projesini 2015 yatırım programına aldırdık. Çukur köyü Referanduma taşıdık. Yarın referandum yapılacak. Terminal Alanı Uçburgu dokap mevkiinde 2015 yılı şehirlerarası terminal projesi hazır. Huzur evi 2015 yılı proje kapsamında, Elektrik telleri 2015 yatırım programına alındı. Üniversite 60 dönümlük arazi ayrıldı. 2015 yılında 4 yıllık Üniversite için çalışmalara başlandı. Su şebekesi proje hazırlanıyor, Tek yön çalışması yılbaşından itibaren uygulamaya geçilecek.

Stadyum v kapalı spor salonu 2015 proje kapsamında. Ne yapıyorsak ve yapacaksak her şey Gökçebey geleceği adına.” Dedi ve diğer taraftan da Başkan Öztürk’ün yaptığı hizmetleri içeren slâyt gösterisi sunuldu.

“BİZİM DAVAMIZ İLÇEMİZİN, MİLLETMİZİN VE ÜLKEMİZİN DAVASIDIR”

Ak Parti İlçe Başkanı Lokman Aydın,” Ben göreve geldiğimde teşkilat istifa etmiş ak Parti’ye gönül vermiş insanlar üzüntü içersinde Belediye başkanımız çalışmalarını tek başına sürdürüyordu. Beni ve ekibimi dava arkadaşlarım heyecanla kucakladı. Ve biz bütün toplum tarafından takdirle karşılanan bir yönetim kurduk.

Sonra teşkilatım, belediye başkanlarım ve il Genel Meclis üyelerim çok etkin bir çalışma nitecisinde Allah bize hem ilçede hem beldede hem de İl Genel Meclisinde başarılı sonuçlar nasip etti. Bu bir samimi kolektif çalışmanın eseridir.

Yerel seçimler sonrasında sorumluluğumuzun bilinci içersinde ilçemizin ve beldemizin sorunlarını, belediye başkanlarımla, köylerimizin sorunlarını İl Genel Meclis Üyelerimiz ve muhtarlarımızla çözmek için Milletvekillerimizle koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnanın teşkilat olarak, belediye başkanları olarak, İl Genel Meclisi ve Milletvekilleri olarak gecemizi gündüze katarak aşkla ve şevkle çalışıyoruz.

Böyle heyecanlı, samimi, içten insanlarla çalışmayı Allah bana nasip ettiği için ne kadar şükretsem azdır.

Biz ezelden ebede giden kutlu bir yolun yolcularıyız. Bizim bu davada bu aziz milletin hayır duasından başka hiçbir beklentimiz yoktur.

Bizim davamız ilçemizin, milletimizin ve ülkemizin davasıdır. Önemli olan bu vatanı muasır medeniyetlerin üzerine çıkartmaktır. Bu hedefe ulaşmak için 2023- 2053 ve 2071 hedeflerini projeleriyle ortaya koyan Recep Tayyip Erdoğan ve ekibidir. Yani Ak Parti’dir.

Ben bu millete söz verdim. Hiçbir siyasi, ideolojik ayrım yapmadan elimizden gelen hizmeti yapacağım. Partimizin kapısı herkese açıktır diye ve ben partimize gelen hiç kimseye yardımcı olmadan merdivenlerden indirmedim. Çünkü biz yaratılanı severiz, yaratandan ötürü.

Biz bu çalışmaları yaparken karşımıza aday olarak çıkan Osman Bayraklı kardeşimin benim için o yabancıdır eleştirisi açıkçası beni ve teşkilatımızı üzmüştür. Biz buranın çocuğuyuz. Sizin, bizim hepimizin çocukları başka ilçelerde , başka şehirlerde çalışıyorlar. Hayatını kazanıyorlar. Bu insanların oralarda siyaset yapma hakkı yokmu? Kaldı ki ben 17 yılımı Trabzon’da 35 yılımı Gökçebey’de geçirdim. Buradan evlendim. Bu topraklara bu aziz millete gönül verdim. Ve ben yıllarca bu ilçede işveren olarak onlarca kardeşime iş imkânı sundum.

Arkadaşlarımızın hatalarını günahlarını ortaya dökmek bizim işimiz değil. Kim ki, kardeşinin bir hatasını örterse Allah’ta onun günahlarını örter. Biz gönüller yıkmaya değil, gönülleri yapmaya geldik.

Önemli olan, baki olan bu gökkıbbede hoş bir seda bırakmak. Yaptığımız bütün çalışmalar milletimizin gözü önündedir.

Bu millete biz bir söz verdik. İlçemizi başkalarını örnek alan bir ilçe değil, başkanlarının örnek aldığı bir ilçe haline getireceğiz.

Allah bu anlayışla bu şuurla hepimize hayırlı hizmetler nasip eylesin.

Bu ilçeye, Bu vatana ve bu ülkeye hizmet edenlere selam olsun saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

“LOKMAN AYDIN İLE UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ”

Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Kenan Çetinoğlu yaptığı konuşmada;” Değerli misafirlerimiz 5.Olağan kongremize hoş geldiniz. Gökçebey’imize ve Zonguldak’ımıza hayırlı olmasını temenni ederiz.

Biliyorsunuz 8 ay önce yerel seçimler yapıldı. Bizleri yalnız bırakmayan sizler bizleri Zonguldak’ta onura ettiniz.

Şimdiki başkan adayı Osman Bayraklı Ak Parti’yi bırakarak Saadet Partisine geçti. Bize rakip oldu. Yani Saadet Partisinden Belediye Başkan adayı oldu. Bize karşı mücadele verdi. Şimdi de gelmiş Ak Parti’nin Gökçebey’de başına geçeceğim diye çırpınıp duruyor. Bu delege sana inanır mı? İnanırda oy verir mi?

Lokman Aydın kardeşimiz ve teşkilatı bizleri seçim boyunca hiç yalnız bırakmadı. Gece gündüz demeden bizlerle beraber çalıştı. Partiyi 24 saat açık tutarak hiçbir vatandaşımızı kapıdan geri çevirmedi. Lokman Aydın ve teşkilatı döneminde yapılan yerel seçimlerde Gökçebey Belediye Başkanlığı, Bakacakkadı Belediye Başkanlığı ve iki İl Genel Meclis Üyesi seçimleri kazanarak başarılı olduk.

Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir ile birlikte Gökçebey’in sorunları çözmek için mücadele vermekteyiz. Uyum içindeki çalışmalarımızın meyvelerinden yine Gökçebeyliler faydalanacaktır.

Her köye çıktığımızada bizleri güler yüzle ve tatlı dille karşılayan saygı değer muhtarlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Bizler Lokman Aydın ve ekibini açıktan destekliyoruz. Ve bugün çok fark atarak seçimleri alarak güven tazeleyecektir.” Dedi.

Lokman Aydın başkanlığında ilçe yönetime Asil Üyeler; Hayrettin Karadağ, Hüseyin Yaylı, Hüseyin Gedik, Aydın Arabacı, Recai Delioğlu, Vedat Tuzcuoğlu, Aslı Bostancı, Rıza Bostancı, Ermurat Ustaoğlu, Erdal Biçici, Üzeyir Özdemir, Ergün Kılınç, Bahar Öztürk, Arif Öztürk, Habibe Tulumoğlu, Hüseyin Öztürk, İsmail demiray, Burçin Tulumoğlu ve Satılmış Karademir.

Yedek Üyeler: Bahri Yaylı, Engin Kademcik, Erdal Yılmaz, Ferhat Karapınar, Cengiz Kayabaşlı, Murat Bayoğlu, Yılmaz Ortabaş, Elçin Özkan Engin Erkadem, Ayhan Biçici, Harika Etçibaşı, Özcan Bostancı, Turan Yazıcı, Sedat Arslan, Şenay Kıylıoğlu, Erdoğan Karademir, Siyami Çaylı, Canip Saraçbaşı, Aynur Şenay ve Hülya Öztürk.

İL KONGRESİ ÜST KURUL DELEGELERİ:

ASİL LİSTE:

Lokman Aydın, Vedat Öztürk, Sezgin Özdemir, Hayrettin Karadağ, Hüseyin Yaylı, Hüseyin Gedik, Recai Delioğlu, Arif Öztürk, Bahri Yaylı, Vedat Tuzcuoğlu, Üzeyir Özdemir, Ermurat ustaoğlu, Rıza Bostancı, Ergün Kılınç, Aydın Arabacı, Erdal Biçici, Erdal Yılmaz, Hüseyin Öztürk, Elçin Özkan, Ümit Gökdemir, Kenan Çetinoğlu, Rahmi Albuz , Erdi Kazlı, Semra Biçici, Selahattin Etçibaşı ve Sadettin Etçibaşı.

YEDEK LİSTE:

Engin Kadamcık, Eren Bostancı, Ferhat Karapınar, Ferhat Aydemir, Engin Erkadam, Nevzat Eliçore, Tolga Öztürk, Ertan Aydemir, Serhat Mısırlı, Şükran Öztürk, Habibe Tulumoğlu, Selçuk Demirel ve Burçin Tulumoğlu.

*

*

*

*

*

*

*

*

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 11/22/2014 11:24:34 PM  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (4409)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 334 | Toplam Ziyaretçi: 11,983,661 | Ip Adresiniz: 3.147.65.247 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.