GÖKÇEBEY TASPINAR’DAN MEMNUN

Gökçebey ilçe olusundan ve ilçemize atanan ilk kaymakam Sayin Ayhan Durmus 20.08.1991 tarihinde göreve baslamisti. O günden bugünümüze kadar birçok kaymakamlar veya vekâleten görev yapanlarla çalistim.

Her kaymakamin kendine has çalisma prensipleri çerçevesinde ilçemize hizmetleri oldu. 

Gelelim yazimin asil konusuna…

Samsun Ili Ayvacik Ilçesinde Kaymakam Vekili ve Sivas Ilinde Vali Yardimcisi Vekili olarak görev yapan ve 19.07.2023 tarihinde Ilçemizde göreve baslayan Kaymakam Sayin Adem Taspinar’dan Gökçebey halki memnun.

Ilk günlerde Ilçe Kaymakami Sayin Adem Taspinar’a ziyaretler yapilmisti.

En son ben gittigimde hos sohbetler ettik.

Yaptigimiz sohbetimizin sonucunda ilçemize çok faydali olacagina inandim.

Kaymakam o günlerde hem ilçeyi merkezinden tutunda köy muhtarlarina, Siyasi Partililerin ilçe Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütlerin Temsilcileri, Belediye Baskani, Belde Belediye Baskani ve vatandaslari  hem tanimaya çalisiyor hem de sorunlari dinleyerek bir çalisma programi dâhilinde kollarini sivayarak ilçeye hizmet vermeye basladi.

Kaymakam Taspinar’in  ilk geldigi günlerde herkesi kendisi kadar dürüst bildigi için beseri iliskilerinde olumlu ve olumsuz olaylar yasadi.

Lakin kimsenin adami olmadi.

Devlet her zaman 18. Yasinda.

Devlet terbiyesinden ve kendi prensipli çalismalarindan asla taviz vermedi.

Kaymakam Taspinar ilçede göreve basladiginda ilk hizmeti hükümet konaginda ahbap-çavus iliskileri, dedikoduyu son vererek, daire müdürlerinden tutunda memurlarina ve hizmetlerine disiplini getirerek ilçe halkina daha kaliteli hizmet etmenin ilk adimi atti ve ilçe merkezinden tutundan tüm köylerimizin sorunlarini çözmesinde basarili oldu. Ve de  plan program dahilinde tüm çalismalarina devam ediyor.

Keske ilçede Kaymakam Taspinar 4.yil kalabilse…

Gökçebey Taspinar’dan memnun.

Kaymakam Sayin Taspinar’da Gökçebey’den memnun.

Sayin Taspinar’in basarili çalismalarinin devamini dileriz.

Saglicakla kaliniz.

Latif Aydemir.