Baskan Ali Çetin Açik Ara Fark Atti

S.S Gökçebey Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulunda mevcut Baskan Ali Çetin yapilan seçimde açik ara fark atti ve güven tazeleyerek tekrar Baskan seçildi.

Sultan Cafede yapilan seçime Saygi durusu ve Istiklal Marsinin okunmasinin ardindan yapilan genel kurulun açik oylama mi kapali oylama mi yapilmasi hususunda baskan adaylari ortak karar alarak kapali oylama yapilmasina karar verildi.

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi mevcut Baskan Ali Çetin  166 oy,  Semih Aydemir 64 oy, Hayrettin Karadag 39 oy, Yücel Etçibasi 13 oy alirken 3. oy da geçersiz sayildi. 

S.S Gökçebey Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulunda açik ara fark atan mevcut Baskan Ali Çetin,"Ben hepinizin baskaniyim. Sahsima ve yönetime oy veren veya vermeyen herkese tesekkür ediyorum. Yillardir çalisma prensiplerinden asla taviz vermeyen çalisma sergiledik, bundan sonrada ayni ciddiyetle görevimizi yapmaya devam edecegiz. Ben sizlerle var oldum. Siz bana bu yetkiyi verdikçe her türlü göreve devam edecegim. Hepinize çok tesekkür ediyorum. Sag olun, var olun” dedi.

Baskan Ali Çetin daha sonra tebrikleri kabul etti.

 Seçim sonucu açik ara farkla kazanan kongrede

Baskan Ali Çetin olurken

Yönetim Kurulu ise su isimlerden olustu:

Yönetim Kurulu Asil

Ali Çetin

Ismail Bayoglu

Kadir Arabaci

 

Yönetim Kurulu Yedek:

Erdinç Özkan

Sedat Arslan

Nurgül Çepni

 

Denetim Kurulu Asil

Aysel Tavukcu

Yakup Misirli

 

Denetim Kurulu Yedek:

Hasan Acar

Zahir Erkadem

 

Bölge Birlik Temsilcileri Asil :

Ali Çetin

Ismail Bayoglu

 

Bölge Birlik Temsilcileri Yedek:

Bahattin Akcaoglu

Arzu Inam