Berber’in 23 Nisan kutlama mesaji

Gökçebey Ak-Parti Yönetim Kurulu Üyesi ve  Ugur Ekmek Firini Sahibi Sayin Mustafa Berber’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla bir kutlama mesaji yayinladi.

Berber mesajinda;” Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarina armagani olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nin 101. Yilini kutlamanin gururunu yasiyoruz.

Dünyada çocuklara armagan edilen tek bayram olan 23 Nisan, milletimize ve gelecegimizin teminati olan tüm çocuklarimiza kutlu olsun. Içinden geçtigimiz bu zor dönemde TBMM’nin kurulusunun 101.yili ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramini önceki yillarda oldugu gibi meydanlarda büyük törenlerle kutlayamiyor olabiliriz, ancak sagligimiz için yarinlarimizin gelecegi için bu milli günümüzü evlerimizde, balkonlarimizda ayni inanç ve ruhla kutlayacagiz.

 Bu duygularla Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk baskani olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, bize bu vatani armagan eden tüm sehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve sükranla aniyor, 101. Yilimizi ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramini kutluyorum’’dedi.