MERDIVAN BASKANLIKTAN ISTIFA NEDENLERINI AÇIKLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Gökçebey Ilçe Baskani Murat Merdivan ilçe baskanligindan istifa etti.

Istifamin nedeni merak konusu olmasindan dolayi; birçok kiside uyanan merak ve sorularin ortadan kalkmasi için bu açiklamayi yapma zorunlulugu buldum.”diyen Murat Merdivan sözlerine söyle devam etti.

Merdivan açiklamasinda;”Bazi arkadaslarin daha önceden de vakif oldugu üzere;

Gökçebey CHP belediye meclis üyelerimizden birkaçi ve CHP Gökçebey ilçe yönetiminde yer alan bazi yönetim kurulu üyeleri ile sorunlar yasadigimiz bilinmektedir.

Bu sorunlar, bazen fikir ayriligi bazen de yönetimsel uyusmazlik olarak kendini göstermekte ve kötü sonuçlarla karsimiza çikmaktadir.

Anlasmazlik içerisinde bulundugum arkadaslar da oldugu gibi, Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki görevime;

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere biraktigi iki mirasina yani Türkiye Cumhuriyetine ve Cumhuriyetimizin bölünmez bütünlügüne ayni zamanda Cumhuriyet Halk Partisine gönülden bagli oldugum için,

Yine memleketimizi, emperyalist agababalarina parsel parsel satanlara, usaklarina ve Gökçebey’imizdeki masalarina dur diyebilmek için bu göreve talip oldum ve delegelerimizin taktiri ile gelmis bulunmaktayim.

Ancak, gelinen süreçte;

Kendi adima Cumhuriyet Halk Partisi ilçe baskanligi görevini saglikli bir sekilde sürdüremeyecegimi görmüs bulunmaktayim.

Sonuç olarak;

Geçmisten bugüne Gökçebey’de gerek birey olarak gerekse aile olarak saygi ile anildigini düsündügüm ismimi, gelecek yillarda da yine onurlu bir sekilde tasimak ve halkimizin içinde dimdik yürüyebilmek adina Cumhuriyet Halk Partisi Ilçe Baskanligi görevimden istifa kararini vermis bulunmaktayim.

Bu vesile ile herkese tekrar saygilarimi sunarim.”dedi.