ALP KUYUMCULUK’TAN MIRAÇ KANDILI MESAJI

Alp Kuyumculuk Isletme sahibi Baki Özdemir, Miraç Kandili Mesaji yayimladi.

Özdemir mesajinda; Sevgi ve kardeslik baglarinin pekistirildigi, manevi degerlerin güç kazandigi, içerisinde bolca feyz ve bereketi barindiran Miraç Kandil’ine erismenin huzur ve mutlulugunu yasiyoruz.

Miraç, basta Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) olmak üzere her Müslüman için manevi bir terfi, Yüce Rabbimiz ile bulusma ve selamlasma, O’nun katinda yücelme ve yükselme ve bu vesileyle yüksek insani sorumluklar üstlenmeyi ifade eder. Bizlere düsen; miracin ruhu, manasi, hikmeti, hakikati ve evrensel mesajlari üzerinde yeniden düsünmektir. Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed’in Yüce Allah’in sonsuz kudreti ile bir gecede, önce Mescid-i Aksa’ya oradan da Sidretü’l Münteha denilen en üst makama yükseltilisini ifade eden Miraç, Hz. Peygamberin sahsinda insanliga sunulmus ulvi bir yükselisin sembolüdür. Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in hikmet dolu yolculugunun gerçeklestigi Miraç Gecesi, Müslümanlarin inanç ve kültür dünyasinda vazgeçilmez bir öneme sahiptir. Bu sebeple kandiller, sevgi, hosgörü, birlik ve beraberligin en güzel yasandigi, manevi dünyamizin aydinlandigi en özel günlerdendir. Bu mübarek gün ve geceler vesilesiyle dostluk ve birlige daha çok önem vermeli, kirginliklardan kaçinmali, hatalarimizi telafi etmeye çalismaliyiz.

Bu duygu ve düsüncelerle tüm Islam aleminin Miraç Kandil’ini gönülden tebrik ediyor, bu mübarek ve anlamli gecenin, ülkemize ve tüm insanliga hayirlara vesile olmasi dileklerimle saglikli ve huzurlu günler temenni ediyorum.”dedi.