Aydemir’den Miraç Kandili Mesaji

Aydemir Kereste San. Ltd. Sti. isletme sahibi Isadami Engin Aydemir, “Miraç Kandili ” münasebetiyle kutlama mesaji yayinladi;

Isadami Aydemir, “Miraç; âlemlere rahmet ve insanligin kurtulusu için gönderilen Sevgili Peygamberimizin (S.A.V) gerçeklestirdigi mukaddes ve manevi yolculuktur. Dostluk ve yardimlasmanin, feyiz ve bereketin costugu, sevgi ve sefkat duygularinin yagmur gibi tüm insanligin üzerine yagdigi ve yüce peygamberimizin en yüksek mertebeye ulastigi Miracin özünde, her türlü kötülükten arinma, insanligin faydasina degerler üretme, özveri, paylasim, mesuliyet, ilahi emirlere teslimiyet gösterme ve yüce mertebelere ulasma vardir. Bu mübarek gecede açilan ellerin ve yapilan dualarin, memleketimizin, ülkemizin ve tüm Islam âleminin birligine, beraberligine, kardesligine Milletimizin huzuruna, bereketine vesile olmasini Cenab-i Hak’tan niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düsüncelerle, tüm Islam Âlemi’nin mübarek Miraç Kandilini kutlar, bu mümtaz gecenin insanliga baris, huzur, kardeslik ve mutluluk getirmesine vesile olmasini diliyorum” dedi.