GÖKÇEBEY DOGA TURIZMI ILE BÜYÜYECEK

Zonguldak’in dogasi ve sakli tarihi ile zengin bir geçmise sahip ilçesi Gökçebey için ilçeyi dünyaya tanitacak büyük bir projeye öncülük eden AK Parti Ilçe Baskani Hayrettin Karadag projeyle ilgili açiklamalarda bulundu.

Karadag açiklamasinda sunlara yer verdi; “ Her zaman oldugu gibi gelecege daha parlak bir zemin olusturarak yeni ufuklar var etme çabasi içindeyiz. Bu dogrultuda Gökçebey’in sahip oldugu tüm imkân ve zenginlikleri kullanarak uzun asamalar ve teknik analizler sonrasi Gökçebey Bati Karadeniz Gençlik ve Doga Kampi’ni hayata geçiriyoruz.  Ilçemize bagli Hacimusa Köyü, Herkime ve Paradibek mevkiinde yer alacak takriben 100 dönüm bir alana yayilan projede ilçemizin dogal zenginligini ön plana çikararak bir çalisma baslattik. Bu projenin hayata geçmesinde birçok kurum yöneticisi de bize çok büyük destek ve telkinde bulundu. Örnegin ilk olarak bizim planimiz yaklasik 30 dönüm kadar bir alandi; ancak farkli bakis açilari sunan kurum amirlerimiz bu alani büyütüp farkli projeye eklemeler yaparak daha zengin bir yapiya kavusmasina vesile oldu.

Bu asamalarda; basta Ilçe Kaymakamimiz Sayin Oguzhan Erdi Atak’a desteklerinden dolayi tesekkür ederiz.  Sayin Milletvekillerimiz Polat Türkmen, Ahmet Çolakoglu, Hamdi Uçar’a, Il Baskanimiz Zeki Tosun’a, Gençlik ve Spor Il Müdürü Hakan Yüksel’e ve Ankara’da bizi yalniz birakmayan Onur Sahbaz Baskanimiza tesekkür ederim. 

Temmuz ayi itibariyle ilk islem olan sondaj ve zemin etüdü islemi baslamis olacak. Bu baslangiç ile Gökçebey için yeni bir dönem de baslamis olacak. Artik makûs talihimiz kirilip; ilçe tarihine büyük bir imza ile yeni bir sayfa hazirlamis oluyoruz. Umarim ki bu çalisma siyasi elestirilerin yerine; proje bazinda katki ve revizyon saglayacak elestirilerle karsilasiriz. Her fikre açigiz çünkü bu proje Gökçebey için yapiliyor. Bu sebeple bu sehirde yasayan herkesin fikri bizler için çok önemlidir. Simdiden tüm Gökçebey halkina hayirli olsun diyorum. Tez zamanda Allah halkimiz ile orada bir araya gelmeyi de nasip etsin.” Dedi.