KAYMAKAM ATAK’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Gökçebey Kaymakami  Sayin Oguzhan Erdi Atak, Ramazan Bayrami münasebetiyle mesaj yayimladi.

 

Kaymakam Atak mesajinda;” Sevgi, saygi ve hosgörü ile yardimlasma duygularimizin güçlendigi, kirginliklarin yerini dostlugun, kardesligin aldigi anlam ve önemi büyük olan, milli ve dini duygularin, inançlarin, örf ve adetlerin uygulandigi bir toplumda millet olma suurunun sekillenip kuvvetlendigi ve toplum hayatimizda özel bir yere sahip müstesna günlerimizden olan Ramazan Bayramina, Milletçe huzur ve güven ortami içerisinde ulasmanin mutlulugunu hep birlikte yasiyoruz.

 

Bayramlar, her yil gelip geçen ve siradan günler olmaktan öte, darginlik ve kirginliklarin giderildigi, baris, sevgi ve esenligin dalga dalga toplumun bütün kesimlerine yayildigi, saygi ve hosgörünün egemen oldugu "Ben'i" "Biz" yapan yüce dinimizin rahmet kaynakli çagrisina kulak verip, Hakka, hakikate, adalete, ahlak ve fazilete çagirmaktir. Hakikat- i duyurmak, adaleti yüceltmek, sevgiyi, barisi, huzur ve hosgörüyü yaymaktir. Idrak edecegimiz bu bayram, islam cografyasi ve insanlik üzerindeki kara bulutlarin dagilmasi, ümitsizliklerin ortadan kalkmasi ve gelecege umutla bakabilmek için Rabbimizin bizlere bir lütfu, bir ihsani, bir armaganidir.

 

Bu duygu ve düsüncelerle tüm Gökçebeyli hemserilerimin, mesai arkadaslarimin, mahiyetindeki personelin ve ailelerinin bayramlarini en içten dileklerimle kutluyor, mübarek Ramazan bayraminin tüm insanlik için barisa, sevgiye, kardeslige vesile olmasini temenni ediyor, sevgi ve saygilarimi sunuyorum.”