Kaymakam Atak’tan önemli açiklama

Gökçebey Kaymakami Oguzhan Erdi Atak önemli açiklama yapti.

Kaymakam Atak yaptigi açiklamada;” 1- Gökçebey SYD Vakfimizca Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip ERDOGAN ‘in Ekonomik Istikrar Paketi Kapsaminda düzenli merkezi sosyal yardim almakta olan hanelere 1000’er TL PTT Kanaliyla yardim yapilacaktir. PTT Karti bulunan vatandaslarimiz PTT Kartiyla birlikte PTT atmleri veya Kamu Bankalarina ait atmlerden ücretsiz olarak ödemelerini çekebilecektir. PTT Karti olmayanlar ise PTT Subelerine giderek söz konusu destekten faydalanabilecektir.

Yardim ödemeleri hak sahibi vatandaslarin dogum yilinin son rakamina göre asagida belirtilen sekilde yapilacaktir.
Dogum Yilinin Son Rakami Ödeme Tarihi
0 ve 5 Olanlar------------------------1 Nisan
1 ve 6 Olanlar------------------------2 Nisan
2 ve 7 Olanlar------------------------3 Nisan
3 ve 8 Olanlar------------------------4 Nisan
4 ve 9 Olanlar------------------------5 Nisan

Bu konu ile ilgili vatandaslarimizin vakiflara herhangi bir müracaati olmayacaktir. Fayda sahipleri Genel Müdürlügümüzün Alo 144 Sosyal Yardim Hatti, PTT Subeleri ve SYD Vakfimizin 0 372 512 24 38 nolu telefon hatlarindan bilgi alabilecektir.


2- Kamuoyunda son zamanlarda COVID-19 (Koronavirüs) nedeniyle geliri 5.000.-TL altinda olan ailelere SYD Vakfimizdan yardim yapilacagi söylentileri yayilmis olup Gökçebey SYD Vakfimizda konu ile ilgili vatandaslar tarafindan yigilmalar olusmaktadir. Koronavirüs tehdidi nedeniyle hem kendi sagliginizi hem de kurumlarin sagligini tehdit edilmemesinde fayda vardir. Gerçek disi haberlere itibar edilmemelidir. Gerçek ve dogru haberleri almak için lütfen SYD Vakfi Müdürlügümüzün 0 372 512 24 38 nolu telefonlarindan basvurmaniz yeterli olacaktir.


Ayrica SYD Vakfimiza kayitli bulunan, ilk müracaat eden, düzenli yardimdan faydalanamayan ihtiyaç sahipleri için Vakif Mütevelli Heyeti baskanliginca yardimlar planlanmakta olup bu vatandaslarimizin da magduriyetleri giderilecektir. Ihtiyaç sahibi vatandaslarimizin talepleri vakfimizin yukarida belirtilen telefon numaralarindan alinacaktir.


Vakfimiza zaruri durumlar disinda gelinmemesi virüsün yayilmamasi ve sagligimizin korunmasi için önem arz etmektedir. Çok Degerli Gökçebeyliler Evinizde kalin. 31.03.2020”