GÖKÇEBEY IÇIN TESEKKÜRLER

Gökçebey’in çözüm bekleyen temel sorunlari var.

Issizlik ve göç,

Bu konuda kurulmasi düsünülen Organize Sanayi Bölgesi çalismalari hizla devem ediyor.

Bu konuda özverili çalismayi yapan Devrek TSO Baskani Sayin Haldun Hacikulaoglu ve Zonguldak Valisi Sayin Erdogan Bektas var.

Gençlik ve Spor Bakanligimiz tarafindan Gökçebey Ilçemize bagli Hacimusa köyümüze 100 dönüm üzerine Gençlik ve Doga kampi ( Gökçebey Bati Karadeniz Gençlik ve Doga Kampi) tesisleri yapilacaktir.  Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Sayin Hayrettin Karadag ve Gökçebey Kaymakami Sayin Oguzhan Erdi Atak’in çalismalari devam ediyor.

2014-2017, 2019-2020 yillarinda Belediye Baskani  Sayin Vedat Öztürk’ün ilçeye yaptigi hizmetler ve yapmak istedigi yeni hizmet projelerini de yakinen takip ediyor.

Gökçebey halki, Bodaç köyü mevkiinde kurulmasi düsünülen “Baz Biyokütle Enerji Santrali ve atik yakma tesisin yapilmamasi adina ilçede yasayan A /Z’ye  herkes kurulmamasi için el ele, omuz omuza vererek mücadelesini veriyor.  Ama halen daha tehlike var diye düsünüyorum.

Köylerimize verilen hizmetleri de yakinen takip eden Ak Parti Il Genel Meclis Üyesi Vedat Tuzcuoglu, Gökçebey Kaymakami Sayin Oguzhan Erdi Atak ve Ilçe Özel Idare Müdürü Izzet Turpcu’nun çalismalari da taktire sayan.

Gökçebey’e yapilmasi düsünülen MYO binasinin su siralarda yer tartismalarina son verilmesi gerekir. Bu konuyu kisisellestirmemek gerekir.

Zonguldak Valisi Sayin Erdogan Bektas, Devrek TSO Baskani Sayin Haldun Hacikulaoglu, Gökçebey Kaymakami Sayin Oguzhan Erdi Atak, Belediye Baskani  Sayin Vedat Öztürk, Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Sayin  Hayrettin Karadag, Ak Parti Il Genel Meclis Üyesi  Sayin Vedat Tuzcuoglu ve Ilçe Özel Idare Müdürü Izzet Turpcu birlikte Gökçebey’in gelecegi için uyum içinde çalisma yapiyorlar.

Hepinize Gökçebey için tesekkür ediyorum.