Gökçebey’de Genç Kizilay gönüllüleri

Türk Kizilay Dernegi Zonguldak Subesi, Türk Kizilay Gökçebey  Koordinatör    Erkan Soner Kodaman, Ekim ayinda göreve baslayarak faaliyetlerine            devam ediyorlar.

25 Ekim’de,  150 Ünite kan toplayarak ilçe rekoru kirdi.

22 Kasim’da,  Ilçe Kaymakami Oguzhan Erdi Atak’i makaminda tesekkür ziyareti gerçeklestirdi.

23 Kasim’da,  Zonguldak’ta Türk Kizilay Genel Sekreterimiz Sayin Hüseyin Can’a ziyaret

6 Aralik’ta, Gökçebey’imizin duyarli vatandaslarinin katilimlari ile kök hücre ve kan bagis kampanyasini gerçeklestirdi.

Türk Kizilay Gökçebey  Koordinatör Erkan Soner Kodaman , 12 Aralik’ta, Türk Kizilay Gökçebey Temsilcilik ofisinin hizmete açilmasi çalismalarinda Gökçebey MYO Mimari Dekoratif Sanatlar ögrencilerine katkilarindan dolayi tesekkür etti.

18 Aralik’ta Genç Kizilay Gökçebey Teskilatinin kurulmasi ve yapilandirilmasi çalismalarini, Genç Kizilay Zonguldak ekibi ile birlikte çalisma sergilediler.

20 Aralik’ta Gökçebey Genç Kizilay Baskani ve yönetim kurulu üyesi gençleri, Kizilay postasi gazetemizi dagitarak, kurum ziyaretlerini gerçeklestirdiler.

21 Aralik’ta Genç Kizilay olarak Gökçebey gençleri ile birlikte Bartin’da düzenlenen tiyatro etkinligine katildik. Insallah benzer etkinlikleri güzel ilçemiz Gökçebey’de de yapacagiz.

Gökçebey’de Genç Kizilay gönüllüleri n kisa sürede yaptigi basarili çalismalarindan dolayi kutlar devamini dileriz.