BASKAN ÖZTÜRK’ÜN HIZINA YETISMEK MÜMKÜN DEGIL

Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk’ün  hizina yetismek mümkün              degil. Bu kadar ziyaretçi evinize gelse, esiniz ne yapacagini sasirir. Bunu                bir abarti olarak görmeyin. Girin Gökçebey Belediye’nin web sayfasina ve Facebooktaki sayfaya , o zaman beni anlarsiniz.

Baskan Öztürk bir günde nasil bir program yapiyorsa, bu programi saati saatine nasil ayarliyorsa, bunu anlamak mümkün degil.

O gün web sayfasina ve Facebooktaki sayfaya baktiniz baktiniz, ertesi gün ayni haberi göremiyorsunuz. O kadar çok ziyaretçisi geliyor ki, o kadar çok mahallede halkin içine giriyor ki, o kadar çok toplantida Gökçebey yatirimlariyla, sorunlariyla ilgili kosturuyor ki, bazen ‘Bu enerjiyi nereden buluyor’ diye düsünmeden edemiyorsunuz.

 Baskan Öztürk nerede, ne zaman nasil davranilacagini, toplantilarda davetlerde ve mahalle ziyaretlerinde, Cenazelerde, Dügünlerde anlayacaginiz her yerde onu görmek mümkün.  

Gökçebey’i en güzel sekilde temsil ederken, bir mahalle muhtarligini ziyarete giderken orada yasayan insanlar gibi günlük kiyafetiyle giyinip gidiyor. Çünkü halkin içinde, halkla birlikte ve halktan biri gibi yasayan, halkiyla çay içen, derdiyle dertlenen bir baskani var Gökçebey’in.

Baskan Öztürk’ü basarili çalismalarindan dolayi tebrik ederiz.