BEKTAS'A INANIYORUZ

Baz Biyoenerji Üretim A.S tarafindan Bodaç Köyü sinirlari içersinde ( 114- Ada 1 parsel ) Biyokütle Enerji Santrali ve atik yakma tesisi kurmayi düsünüyorlar...

GÖKÇEBEY'IN HAVASINA, SUYUNA, TOPRAGINA, TARIMINA, ÇEVRESINE VE EN ÖNEMLISI INSAN SAGLIGINA ZARAR VERECEK SADECE BIYOKÜTLE ENERJI SANTRALI DEGIL HER SEYE KARSIYIZ.

Sadece Gökçebeyliler degil, Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri ve ,CHP Zonguldak Milletvekileri, Il Baskanlari, Devrek TSO, Devrek Belediyesi, Çaydegirmeni Belediyesi, Gökçebey Belediyesi, Bakacakkadi Belediyesi, Yenice Ilçesi de karsi....

Biyokütle Enerji Santrali ve atik yakma tesisin zararlari içeren ayrintili bilgi ve belgeleri Gökçebey Platformu sözcüsü Aran Aratoglu, Yetkililere ve vatandaslara anlatiyor ve anlatmaya da devam edecek.

Gökçebey’i çöp yakma merkezine çeviremeyecekler!!!

Gökçebey'in havasina, suyuna, topragina , tarimina ve en önemlisi insan sagligina zarar verecek Biyokütle Enerji Santrali ve atik yakma tesisin kurulmasina Zonguldak valisi Sayin Erdogan Bektas'in da onay vermeyecegini cani gönülden inaniyoruz.