SAKLI CENNET

Gökçebey Orman Fidanligi sakli cennet olarak anilmaktadir. Sakli Cennet’inde mimari Fidanlik Müdürü Senol  ÇAKMAKLI’dir.

Gökçebey orman fidanlik müdürlügünde Fidanlik Müdürü Senol ÇAKMAKLI nin göreve baslamasindan sonra bakimlarla beraber 5.000.000 adet 140 çesit fidan ve süs bitkisi üretimi yapilmakta. Üretilen bu fidanlar kamu kurum ve kuruluslarina, belediyelere, özel ve tüzel kisilere ihtiyaci nispetinde Bedelli -Bedelsiz verilmektedir.

Filyos vadisi içerisinde üretilen fidanlarin tamamina yakini Gökçebey fidanliginda üretilmekte ve Vatanin dört bir kösesindeki vilayetlere gönderilmektedir.

Fidan üretimi yaninda Peyzaj düzenlemesiyle de Gökçebey fidanligi müsteri ve ziyaretçilerin tabiriyle “ Sakli Cennet “ olarak anilmaktadir. Bunun yaninda tamamen çözüme kavusan ve yer altina alinan elektirik hatti , telefon, internet , dogal gaz, güvenlik kamera sistemi , kanalizasyon , çevre aydinlatmasi  , yol çalismalari gibi alt yapi tesisleri takdire sayandir.  

Bunun yaninda Tam donanimli Laboratuvar, yeni idare binasi, isçi sosyal tesisleri ve misafirhane görselligi ve mimarisiyle göz doldurmaktadir.  Bacasiz fabrika gibi üretim yaparak yüzlerce issize çalisma imkani sunan Gökçebey fidanlik müdürü Senol ÇAKMAKLI ve ekibini tebrik ediyorum ve basarili çalismalarinin devamini diliyoruz.