BURCU & ONUR’A MUHTESEM DÜGÜN

Gökçebey Belediye Garaj Amiri Onur ile Burcu’ya 08.08.2019 Persembe aksami Ada dügün salonunda gerçeklesen muhtesem dügün ile hayatlarini birlestirdiler.

Dügüne; Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk,  Bir önceki Belediye Baskani ismet Karci, ‘1999-2014’ üç dönem belediye baskani M.Zeki Kilinçarslan, Bakacakkadi bir önceki belediye baskani Sezgin Özdemir,  Hülya Danaci, Sevgi Can, Hilmi Karanlik, Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Hayrettin Karadag, CHP Belediye Meclis Üyesi Mustafa Uyan ve Nermin Bozakli, Kup Petrol Isletme Sahibi Recep Postal, Ender Gökmen, Fatma Saraçli, Hasan Uslu, Arif Pazar, Halit Karademir, Kenan Bayraktar, Ismail Karademir’in yani sira çok sayida davetli katildi.

Gökçebey Belediye Baskani  Vedat Öztürk, Zeynep-Ferat Öztürk dügüne gelen davetlilerle yakinen ilgilendiler.

Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, Burcu & Onur genç çiftlere dügün hediyesini takdim ederken, ömür boyu mutluluklar diledi.

Burci & Onur’a  taki merasimi ardindan dügün pastasi kesilerek dügüne gelen davetlilere pasta ikraminda da bulunuldu.

Yerel Sanatçimiz Ramazan Aydemir’in birbirinden güzel söyledigi dans ve oyun havalari ile Burcu & Onur’un  bu mutlu gününü gelerek paylasan davetliler saatlerce doyasiya eglendiler.

Bizde, Burcu & Onur’a ömür boyu mutluluklar dileriz.