BAKAN VARANK, ZONGULDAK’TA

 Sanayi ve Teknoloji Bakani Sayin Mustafa VARANK, Zonguldak’ta bir dizi toplanti, ziyaretler ve açilislar yapti.

Bakan VARANK’in programina;  Zonguldak Zonguldak Valimiz Erdogan BEKTAS,  Bartin Valimiz Sinan GÜLER,  Karabük Valimiz Fuat GÜREL,  Zonguldak Milletvekilli  Polat TÜRKMEN,  Ahmet ÇOLAKOGLU, Hamdi UÇAR,  Karabük Milletvekillerimiz  Cumhur ÜNAL ,  Niyazi GÜNES,  üç ilimizin Ticaret ve Sanayi Odasi Baskanlari, yine üç ilimizin Ak Parti Il Baskanlari ile Sanayi ve Teknoloji Bakanligi üst düzey bürokratlarinin bulundugu bir toplantida üç ilin dolayisiyla bölgenin ekonomik anlamda gelismelerinin önünü açacak talep, ihtiyaç ve beklentilerini basta Zonguldak Valisi Erdogan BEKTAS olmak üzere Bartin ve Karabük Valileri dinledi.

Sanayi ve Teknoloji Bakani  Mustafa VARANK da bölgemizde büyük gelecek vadeden Filyos Projesinin önemini vurgulayarak Bakanlik olarak projeye destek verdiklerini söyledi.Ardindan Çaycuma Ilçemizde düzenlenen Bati Karadeniz 3. Yapi Dekorasyon ve Mobilya Fuarinin açilisini yaparak üretici firmalarin stantlarini gezdi.

Çaycuma Organize Sanayi Bölgesinde ihracata yönelik üretim yapan üç firmanin açilisini yapan Sanayi ve Teknoloji Bakani  Mustafa VARANK fabrikalari gezerek çalisanlarla sohbet etti.  Ve son olarak ta Filyos Endüstri Bölgesi ve Liman Bölgesinde de incelemelerde bulundu.