NAZLICAN &AYKUT’A MUHTESEM DÜGÜN

Zonguldak Yerel Sanatçisi Gökçebey’li Ramazan Aydemir kizini evlendirdi.

Ada Dügün Salonunda 29 Haziran 2019 Cumartesi aksaminda gerçeklesen muhtesem dügün sonrasinda Nazlican ile Aykut hayatlarini birlestirdiler.

Nazlican ile Aykut’un muhtesem dügününe: Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, Çaydegirmeni Belediye Baskani Satilmis Gebes, Çanakcilar Sirketler Grubu  Genel Müdürü Hasan Tuzcuoglu, Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Hayrettin Karadag, Belediye Yazi Isleri Müdürü Ismail Kazli, Veyisoglu Köy Muhtari Ismail Aydemir, Isadami Muhammet Eserli, Ahmet Aydemir, Vahit Aydemir, Önder Gökmen, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Uyan’in  yani sira çok sayida davetli konuklar katildi.

Sanatçisi Ramazan – Aysel  Aydemir  ile Ergin-Ilknur Çevik  Aileleri, dügüne gelen davetli misafirlerle yakindan ilgilendiler.

Nazlican ile Aykut  çifte hediyeleri takdim eden Gökçebey belediye Baskani Vedat Öztürk, ömür boyu mutluluklar diledi. Ayrica davetliler de genç çiftlere hediyelerini verdiler.

Ada Dügün Salonunun orkestrasi esliginde birbirinden güzel çaldigi dans müzigi ve oyun havalariyla Nazlican ile Aykut genç çiftin bu mutlu gününde davetli misafirler geç saatlere kadar doyasiya eglendiler.

Bizde, Nazlican ile Aykut genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.