Muhtar Karaoglu taleplerini kaymakamlik heyetine sundu

Gökçebey Kaymakami Mehmet Ali Uzun köy gezilerine devam ediyor.

Muharremler köyü köy gezisinde ilçe kaymakami Mehmet Ali uzun daire amirleri ile beraber düzenlemis oldugu köy gezisinde vatandaslarla bir araya geldi.

Ilçe Özel idare müdürü Izzet Turpcu Tarafindan ilçe kaymakami ve huzurunda bulunanlara Köy hakkinda Bilgilendirme yapildi 2018 2019 yillari içerisinde Muharremler köyüne verilmis olan hizmetler hakkinda bilgilendirme yapti.

 Ilçe kaymakami Uzun,” Bu yil içersinde Muharremler ilkokulu Önüne kadar sicak asfalt yapilacagini KÖYDES projesi kapsaminda mahallelere 500 metre² parke verilecegi okul çevre düzenlemesi için malzeme yardiminda bulunacagini” söyledi.

Il Genel Meclisi Üyesi Vedat Tuzcuoglu,” Ödenek durumuna göre sosyal tesisler için. Malzeme yardiminda bulunulacagini Söyledi kaymakam parke ve yapilacak yerleri bizzat gezerek yerinde görecek o talepleri karsilayacagini.” söyledi.

Muhtar Kismet Karaoglu;” Taleplerini il Özel Idaresi’ne bildirdigini köyde talepleri dogrultusunda kesiflerin yapildigini  verilecek olan Malzemeleri yerinde ve maksatlinda kullanilacaginin devletin malzeme vermesi durumunda Sosyal tesislerinde oldugu gibi köylünün imece ve salma usulüyle isleri yapacaklarini ifade etti. Su ana kadar kendilerine sosyal tesis için yardim yapildigini okul önüne Çocuk parki kuruldugunu ifade etti Gökçe beyden baslayan sicak asfaltin köy yollarimiza yapilmasi sevindirici haber oldugunu belirtti.