GÖKÇEBEY'DE EFSANE BASKAN VEDAT ÖZTÜRK'E SEVGI SELI

Gökçebey'in Efsane Baskani Iyi Parti'nin Belediye Baskan Adayi Vedat Öztürk seçim çalismalarinda mahallelerde, ev -kahvehane ve is toplantilarinda gösterilen yogun ilgi ve sevgiyle karsilaniyor.

Iktidar partisi tarafindan yapilan anketlerde birinci çikan Efsane Baskan ve Iyi Partinin Belediye Baskan Adayi Vedat Öztürk," HALKIN GÜCÜNDEN BASKA GÜÇ TANIMAM." diyerek sözlerine söyle devam etti.

Efsane Baskan Öztürk," Ben 3,5 yil belediye baskanlik dönemimde partili-partisiz ayrim yapmadan Gökçebey gelecegi adina bir çok hizmet projeleri gerçeklestirerek imzami attim. Gökçebey halki yaptigim hizmetleri yakinen takip etti ve takdir etti. Bugün ise sevgili Gökçebey halkinin istedigi üzere tekrar aday oldum ve seçim çalismalarinda gittigim her yerde, yaptigim her toplantida yogun ilgi ve sevgiyle karsilamam beni çok mutlu ediyor. Gökçebey seçmeni akilli, zeki. Çalisanin hakkini veriyor. Sahsima destek verenlere çok tesekkür ediyorum. Gökçebey hepimizin. 31 Mart aksami yakamdan parti rozetini çikararak Gökçebey halkinin Belediye Baskani olacagim. Herkes benim gönlümde esit. Oy veren ile vermeyeni ayrimin yapmaksizin Gökçebey'e yaptigimiz hizmetlere kaldigimiz yerden ve üzerine yeni bir çok hizmet projelerimizi gerçeklestirmek adina simdiden haziriz. Her seyin en güzeli Gökçebey'e laiktir ilkesi ile biz ve ekibimizle bu yola çiktik. Basaracagiz ama hep beraber Gökçebey'liler olarak parti ayirim yapmaksizin hep beraber çalisacagiz ve basaracagiz." dedi.