"ÖMRÜM BOYUNCA HEP DIK DURDUM"

Milliyetçi Hareket Partisi Gökçebey Belediye Baskan adayi Adem Ayvacik, seçim çalismalarina hiz verdi.

MHP’li Ayvacik; Ben ömrüm boyunca hep dik durdum. Dogrulari söyledim. Gökçebey’liyim. Gökçebey’e hizmet etmek için aday oldum. 1990 yilindaki ilçe nüfusu ile bugünkü nüfusunu degerlendirdigimiz de yaklasik on bin kisi göç etmis. Bundan hepimiz sorumluyuz. Göç veren degil de göç alan ilçe konumuna gelmemiz için neler yapmaliyiz?

Istanbul’da, Ankara’da yasayan Zonguldakli isadamlari ile görüsmelerim oldu. Birbirinden degerli isadamlarini Gökçebey’e yatirim yapmalarini dâhilinde üsteme düsen yasal prosedürlerde kolaylik, imkan ve en önemlisi arazi tahsis edilmesinde yardimci olacagiz. Türkiye çapinda  OSB Sanayi Bölgesi yapan büyük firmalar ile yaptigim görüsmeler esnasinda Gökçebey için yapacagimiz OSB için toplumun herkesimin içinde oldugu  profesör ve akademisyenlerin içinde oldugu büyük bir çalistay  nitecisinde çikacak karar dogrultusunda OSB’nin kira ve kar garantili OSB insaa edecegiz.

Belediye bünyesinde kuracagimiz hilal masa projemizde belediye ile ilgili tüm sorunlarin çözüm bulacagi; hasta, cenaze, huzur evi,  60 yas üstü yasam alani, as evi, ihtiyaç sahiplerine günde  üç ögün yemeklerinin evlere servis yapilacagi, ev temizliginin yapilmasini saglayacagiz. Yine, hilal masa bünyesinde vatandaslarimiza  Avrupa Birligi Fon yardimi ve Devlet fon yardimi, çiftçi, esnaf, isadami yatirim, üretim, tüketim, alaninda vatandaslarimiza danismanlik destegi saglayacagim.

Psikolojik danismanlik, Aile terapisti, kusak farkli gençlerimize canli mobil (online) görüntülü psikolojik danismanlik konusunda destegimizi verecegiz.

Irmak üzerine, Yaz ve kis turizme kazandirilmasi adina set yollarinin yürüyüs, piknik,  bisiklet yolu, isiklarla renklendirerek gölet alani, sosyal tesisler ve irmak üzerinde asma köprü yapacagim.

Milliyetçi Hareket Partisi Gökçebey Belediye Baskan adayi Adem Ayvacik, seçim çalismalarina hiz vererek esnaf ve ev gezilerine devam ediyor.