EFSANE BASKAN ÖZTÜRK TESEKKÜR ETTI

Iyi Parti Gökçebey Belediye Baskan adayi efsane baskan Vedat Öztürk,’GÖKÇEBEY DAHA IYI OLACAK’ diyerek tesekkür açiklamasi yapti.

Efsane Baskan Öztürk mesajinda; ‘Çok degerli Hemsehrilerim 23 Ocak 2019 Çarsamba günü itibariyle IYI Parti Gökçebey Belediye Baskan Adayi olarak açiklanmis bulunmaktayim.

Aday adayligi sürecinde beni yalniz birakmayan basta Ailem, Esnaflarimiz, Büyüklerimiz, Gençlerimiz, Siz degerli Dost ve Arkadaslarim, IYI Parti Il Baskanim Eski Vali Sn.Yavuz Erkmen ve Yönetimine, Ilçe Teskilatimiza ve Adayligimizi ögrenip bizzat Evime misafir olarak gelip, Arayarak, Mesaj ve sosyal hesaplardaki gönderiler esliginde tebrik ve kutlamalariniz adina.

SIZLERE ÇOK TESEKKÜR EDIYORUM

GÖKÇEBEY DAHA IYI OLACAK

Slogani ile çiktigim hizmet yolunda beni yalniz birakmayan HEMSEHRILERIME SÖZ VERIYORUM...

ÇOK ÇALISACAGIZ VE BIRLIKTE BASARACAGIZ GÖKÇEBEY ILÇEMIZI HER GEÇEN GÜN BIR ADIM DAHA ILERIYE TASIYACAGIZ. YAPTIGIM HIZMETLERIN YAPACAGIM HIZMETLERIN TEMINATI DIYEREK SIZLERE TEKRAR SÖZ VERIYORUM...

3.5 Yil içerisinde yapmis oldugum hizmetlerin üzerine bir yenisini ekleyip ILÇEMIZE yakisir PROJELERIM ile karsiniza çikip tek, tek anlatacagim.

GÖKÇEBEY IYI OLACAK

31 Mart günü vereceginiz destek ile GÖKÇEBEY DAHA IYI OLACAK.

Sevgi ve saygilarimi sunuyorum” dedi.