KÖSEOGLU, MUHTAR ADAYLIGINI AÇIKLADI

31 Mart 2019 tarihinde yapilacak olan yerel seçimlerde Erdem Köseoglu Gökçebey Istasyon Mahallesine muhtar adayi oldugunu açikladi.

Köseoglu;"Ülke olarak zor günler geçirdigimiz su dönemde, Gökçebey Istasyon mahallemize katkida bulunmak adina muhtar adayi olmaya karar verdim.  Seçildigim takdirde   mahallemize hizmet etmek istiyorum.

Muhtarliga kisa sürede adapte olup sorunlari belirleyip çözümlerine odaklanacagim. Basta kaymakamligimiz, güvenlik güçlerimiz, belediye baskanligimiz, derneklerimiz, kooperatiflerimiz, sendikalarimiz ve siyasi parti ilçe baskanlarimizla birlik ve beraberlik içerisinde en iyi hizmetleri Istasyon mahallemize kazandirabilmek arzusu içerisindeyim.

Istasyon mahallemizin menfaatleri için ne yapilmasi gerekiyorsa kanunlar ve yasalar çerçevesinde sonuna kadar gayret gösterecegim.  Mahallemizde büyüklerimizin fikirlerine düsüncelerine her daim kulak verecegim. Mahallemizde yasayan genç kardeslerimizle devamli irtibat halinde olacagim. Seçilecek belediye baskanimizla her daim mahallemize yapilacak olan hizmetlerde bilgi alisverisinde bulunacagim. Degerli Istasyon Mahalle halkinin dua ve desteklerini bekliyorum.” dedi.