BASKAN GEBES NEDEN SEVILIYOR?

Devrek Çaydegirmeni Belediye Baskani Satilmis Gebes, gerek siyasi yasaminda, gerekse belediye baskanligi görevinde  her daim vatandaslar tarafindan  sevilen, takdir toplayan bir kisi olmayi basariyor.  

Mütevazi kisiligi, alçak gönüllülügü ve halkla iç içe olusu gönüllerde taht kuran Baskan Satilmis Gebes, her firsatta  büyük, küçük demeden vatandaslarla yaptigi samimi sohbetleri ile de sevgilerini kazaniyor.

‘halkin adami’olarak nitelendirilen  Baskan Gebes, hiçbir zaman  kendini üstün görmemekle birlikte , aksine  hizmet ettigi vatandaslarini ön planda tutmasiyla dikkat  çekiyor.

Bunun en güzel örneklerinden bir tanesi üç dönem yaptigi belediye baskanlik görevinde belde de kurulan cumartesi günü Pazar yerinde birebir pazarci esnafiyla samimi sohbetlerden bulunan Baskan Gebes, yasli bir pazarcinin yere açtigi gazete üzerinde yemek yedigini görünce davet üzerine sofrasina misafir oldu.  “ üstüm basim kirlenir mi” kaygisi bir an bile tasimayan baskan pazarcinin yaninda bagdas kurarak kirk yillik tanidigiymis gibi sohbet etti, hem ekmegini paylasti.

Böylesine alçak gönüllü, halkini seven, hiç kimseye tepeden bakmadigi gibi onlarin istek ve arzularini kendisinin deyimiyle ‘emir telaki eden’ baskan Gebes,’ Neden seviliyor’ sorusuna cevap bakarak daha iyi anlasilabiliyor. Iste bunun için çok seviliyor ve 2019 Mart ayinda yapilacak yerel seçimler için dördüncü kez belediye baskan adayi. Allah yolunu açik etsin.  Basarilarinin devamini diliyorum. Saglicakla kaliniz.