Cengiz Kolçak, vakit Çaydegirmeni vakti

Ak Parti Devrek Ilçe Yönetim Kurulu Üyesi ve isadami Cengiz Kolçak, Çaydegirmeni Belde Belediye Baskan Aday adayligi basvurusunu yapti

Çaydegirmeni Belde Belediye Baskan Aday adayligi basvurusu yapan Cengiz Kolçak,2014’de Ak Parti Devrek Il Genel Meclis Üyesi 4 sira adayligi ve daha sonra Devrek Ilçe Yönetiminde görev yaptim. Bu görevleri yaparken ’Halka hizmet hakka hizmet ‘düsturuyla temsil ettim.  

Genel Baskanimiz ve Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in takdiriyle, Ak Parti’den aday gösterildigimde kiymetli hemserilerimin teveccühüyle baskanliga seçilip, Çaydegirmeni’nde degisimi  ve gelisimi devam ettirecegim. Çaydegirmeni için dün ne kadar güzelse yarinlarin daha da güzel olmasi için elimizi degil, gövdemizi tasin altina koyacagiz.

Sevgimiz ve birlikteligimizi Çaydegirmeni daha yasanabilir, daha huzurlu ve daha mutlu bir belde haline getirecegiz. Gayemiz, Ak belediyecilikte yükselen çitamizi daha da yükseltmektir. Bu gayemize ulasma noktasinda geçmisi iyi analiz edip gelecegimizi birlikte paylasacagiz. Çikmis oldugumuz bu yolda rabbim sahsima ve beldeme hayirli olani nasip etsin.