Adabas'in 10 Kasim Mesaji

Gökçebey Istasyon Mahallesi Muhtar Adayi Ersan ADABAS, 10 Kasim ATATÜRK'ün  Vefatinin 80'nci yil dönümü nedeni ile bir mesaj yayinladi.

Muhtar Adayi ADABAS mesajinda;” Bir ülkenin onur ve haysiyetini koruyarak, çagdas ve örnek bir cumhuriyet haline getirilebilecegini bütün dünyaya gösteren ve bunu tarihe altin harflerle yazdiran büyük Atatürk! Sen milletinin gönlünde ebedi yasayacaksin.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve yeniliklerin sahibi olan Atatürk, fikirleri ile her zaman yasayacak ve yasatilacaktir.

Dünyanin ender yetistirdigi essiz bir komutan ve dahi bir yönetici olan büyük Atatürk'ün dünya milletlerine biraktigi bagimsizlik ve esitlik düsüncesi, sonsuza degin takdirle tatbik edilecektir.

Atatürk'ün büyük eseri, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti, sonsuza kadar bagimsiz ve özgür yasayacaktir. Büyük Atatürk! tarih seni bagimsizligin bas mimari olarak yazmakta, bütün uluslar senin manevi sahsiyetin önünde saygiyla egilmektedir. 10 Kasim 1938'den bugüne seni her zamankinden daha çok özlüyor ve daha iyi anliyoruz. Ruhun sad olsun.”