Hayirsever isadamina tesekkür plaketi

Devrek Çaydegirmeni Irfan Civak  Çok Amaçli Salon ve Yemekhaneni açilisi  kurdelesini; Devrek Kaymakami Tolga Polat, Devrek Belediye Baskani Mustafa Semerci, Hayirsever Isadami  Irfan Civak ve Çaydegirmeni Belediye Baskani Satilmis Gebes kesti.

Törene;  Devrek Kaymakami Tolga Polat, Devrek Belediye Baskani Mustafa Semerci, TSO Baskani Haldun Hacikulaoglu, Isadami Irfan Civak, Çaydegirmeni Belediye Baskani Satilmis Gebes, Devrek  Ilçe Milli Egitim Müdürü Abdullah Tarhan, Zekai Bükrü ve çok sayida vatandaslar katildi.

Açilis konusmasini Ilçe Milli Egitim Müdürü Abdullah Turan yapti.

Müdür Turan yaptigi konusmasinda; ”Öncelikle bu yemekhaneyi okulumuza kazandiran hayirsever isadami Irfan Civak beye egitim camiasi adina tesekkürlerimi sunuyorum. Okulumuzda egitim gören ögrencilerimiz daha evvel yemeklerini yemekhanesi olamayan yerlerde yemeye çalisiyorlardi. ,Ilçe Milli Egitim Müdürlügü olarak kendisini ziyaret ederek böyle bir yemekhaneye ihtiyacimiz oldugunu beyan ettik ve derhal ilgililere talimat vererek insaata baslanmasinin talimatini verdiler ve kisa sürede de tamamlatarak bizlere teslimatini gerçeklestirdiler.” 

Babasinin adina böyle bir tesis kazandirdiklari için mutlu oldugunu ifade eden Hayirsever Isadami Irfan Civak; "Agaç yas iken egilir' demis atalarimiz. Bu hem ciddi riskler hem de çok büyük firsatlar barindiran çok anlamli bir sözdür. Eger evlatlarimizi iyi yetistirebilir ve dogru yönlendirebilirsek, vatana, millete faydali, gelecege umutla bakan bireyler kazandirma sansini elde etmis oluruz. Bu konuda en büyük yük siz degerli egitimcilerimizin omuzlarindadir. Bize düsen ise bu kutsal görevde devletimizin yaninda olup, elimizden gelen destegi saglamaktir. Cilas Kauccuk olarak, ülkemizin içinde bulundugu bu zorlu süreçte bir yandan yeni yatirimlar yapmak suretiyle diger yandan egitime bir nebze destek olarak faydali olabilmenin mutlulugunu yasiyoruz. Bu mutlulugu bizlerle paylastiginiz için hepinize tesekkür ediyor, bu tesisin milli egitim camiasina hayirli olmasini temenni ediyorum” 

Devrek Kaymakami Tolga Polat da isadami Irfan Civak'a tesekkür ederek, "Egitimin insan ve toplum üzerindeki önemi asikârdir. Türk Milli Egitimi olarak tüm vatandaslarimiza asgari düzeyde kaliteli egitimi vermeye çalisiyoruz. Toplum bilgi ve becerisini iyi bir egitimle gelecek kusaklara aktarir. Daha yüksek standartta verilecek egitimler Irfan Civak gibi vatandaslarimizin katkilari ile meydana gelir"dedi.

Kaymakam Polat tarafindan egitim gönüllüsü hayirsever isadami Irfan Civak’a tesekkür plaketi verdi.