Huzeyfe Özdogan; "Baskanlik Yarisinda Ben de varim"

Gökçebey Belediye Meclis Üyeligi görevini yapan Huzeyfe Özdogan, AK Parti'den Gökçebey belediye baskan aday adayligini açikladi.

Ak Parti Gökçebey kurucu üyesi ve Belediye Meclis Üyesi Huzeyfe Özdogan; Baskanlik yarisinda bende varim. Bugün hem benim hem de Gökçebey için yeni bir baslangiç olmasini temenni ediyorum. Dostlarimdan gelen yogun talep ve onlarin destegiyle bu yola çiktim. Gökçebey Belediye Baskan aday adayligini açikladi.

Özdogan açiklamasinda;"2019 mahalle idari seçimlerinin heyecanini yavas yavas hissetmeye basladik. Yerel seçimde duyulan heyecan, biz bunu AK Parti'de duyulan bir heyecan olarak görüyoruz ve milletin yegâne tek siyasi adresinin, siyasi hedefinin, siyasi evinin AK Parti oldugunu görüyoruz. AK Parti'nin milletimiz nezlinde ne kadar müstesna, ne kadar özel bir mana tasidigini ifade etmektedir. Bu partiye ve Gökçebey’e daha çok sarilmak daha da çok çalismak, daha çok çabalamak zorundayiz. Çünkü bu ilçeye hizmet edilecekse, bu ilçenin evlatlarina, yoksullarina, mazlumlarina hizmet edilecekse bu çati altinda edilecek.

Aday gösterilir ve belediye baskani seçilirsem hiçbir siyasi görüs gözetmeksizin görevimi tam bir tarafsizlik içinde yapacagim ve her kesime esit olarak en iyi sekilde hizmet edecegimin sözünü veriyorum. Su anda önümüzde yeterli zamanimiz var. Henüz partimizin de aday adayligi süreci baslamadi. Basladiginda resmi müracaatlarimizi yapacagiz. O adayligim kesinlesirse projelerimle de karsinizda olacagim.

Gökçebey’de issizlik birinci sorunumuzdur. Issizlik sorunu nedeniyle her gecen gün ilçemiz  göç veriyor. Ilçemize kurulmasi düsünülen Organize Sanayi Bölgesi projesinin yakin takipçisi olacagim.

Ben ilçede veteriner hekimlik görevi yapiyorum. Esimde eczanecidir. Allah-a sükürler olsun. Islerimizde iyi. Benim hayatta para ile isim olmadi. Ben siyaseti halka hizmet, halkta hizmet anlayisi ile yaptim. Hiçbir zaman para kazanma, rant saglama çikar için siyaset yapmadim. Bir yöneticide aranmasi gereken en önemli özellik, dürüstlük, adalet ve askla isine sarilmasi, isini takip edip neticelendirmesidir. Biz bu anlayisla Gökçebey halkina hizmet etmek istiyoruz. Allah yar ve yardimcimiz olsun. Her sey daha güzel ve yasanabilir  Gökçebey  için Belediye Baskan aday adayiyim.”

Huzeyfe ÖZDOGAN’in Özgeçmisi:

Gökçebey Veteriner Hekimi Huzeyfe Özdogan, 1973 Bahçe Osmaniye dogumludur.

1995 yilinda  Uludag Üniversitesi Uludag Üniversitesi Veteriner Fakültesi  mezun oldu.

Siyasette; Refah Partisi, Fazilet Partisi ve 2002 yilinda Ak Parti Gökçebey Kurucu Üyesi.

2004-2009 Ak Parti Zonguldak Il Genel meclis Üyesi.

2014 yilinda Gökçebey Belediye Meclis Üyesi seçildi.

Evli ve Esi Gökçebey (Furkan Eczanesi) sahibi. Üç çocuk babasidir.