ERDAL SATUK’TA AK PARTI GÖKÇEBEY BELEDIYE BASKAN ADAY ADAYLIGI KONUSULUYOR

30 Mart 2019 yapilacak yerel seçimler Ak Parti Gökçebey Belediye Baskan aday adayi mevcut Belediye Baskani Ismet Karci, Ak Parti Ilçe Baskani Hayrettin Karadag, Eski Ilçe Baskani Lokman Aydin, Mustafa Çetinoglu, Aydin Arabaci, Osman Bayrakli ve Atatürk ilkokulu Müdürü Erdal Satuk’un  ismi de konusulmaya baslandi

Atatürk Ilkokulu Müdürü, Gökçebey Egitim Bir Sen ve Memur Sen ilçe Baskanligi yapan Erdal Satuk’un Ak Parti Gökçebey Belediye Baskan Aday adayi konusunda halk siyasi kulislerinde Gökçebey’li olusu, Ilçenin temel sorunlarini bilen ve çözecegi konusuluyor ve en sanli oldugunu söylüyorlar.

Erdal SATUK Kimdir?

1970 Zonguldak Gökçebey Ilçesi, Karapinar Köyü dogumlu. Ilkokulu Karapinar köyünde, Orta ve Lise’yi Gökçebey Ilçesinde. Yüksek Ögrenimini Bolu Egitim Yüksekokulu (1990) ve  Anadolu Üniversitesi Açik Ögretim Fakültesi Sosyal Bilgiler Bölümünden (1999) mezunu.

1990 yilindan beri sinif ögretmenligi, Atatürk Ilkokulu Müdürü görevini sürdürüyor. Ayrica 2003 yilindan beri profesyonel olarak Aricilik yapmanin yaninda, Aricilik kurslarinda usta ögreticilik yapmaktadir. Orta seviyeli Ingilizce ve Almanca Bilmektedir.

Bes tane basilmis kitabi vardir. Kitaplarindan bir tanesi Koza yayinevinde  4 tanesi Özlem yayin evinde basilmistir.

Yazar, Evli ve iki çocuk babasidir.