IYI PARTI’DE ERKMEN DÖNEMI BASLADI

IYI Parti Zonguldak Il baskanligi görevine getirilen Zonguldak eski Valisi Yavuz Erkmen, bugün parti binasinda  yeni göreve basladi.

IYI parti Kurucu il Baskani Ragip Bayaktar ve bir süre önce istifa eden il Baskani Suat Misirlioglu’nun da hazir bulundugu toplantida konusan Yavuz Erkmen, kuruldugu günden bu yana Iyi Parti’de görev almis herkese tesekkür etti.

Erkmen:” Eski yeni diye hiçbir farkimiz yoktur”

Görevine yeni atanan Yavuz Erkmen, konusmasinda sunlari söyledi; “Öncelikle bugün gaziler günü ve gaziler gününü kutluyorum. Tüm Zonguldak halkinin bilmesini istiyoruz ki bu bir bayrak yarisidir. Çok kisa bir süreç olmasina ragmen öncelikle Ragip Bayraktar ile baslayan bu süreç akabinde Suat Misirlioglu ile devam etmistir.  Bugün de bu bayrak bana teslim edildi. Bizler bunu en iyi sekilde yapip iyi parti en iyi sekilde temsil edecegiz. Biz bir aileyiz ve bir bütünüz. Eski yeni diye hiçbir farkimiz yoktur. Iyi parti çok kisa bir zamanda kurulmasina ragmen yüzde 10’a ulasan bir oy almistir. Ama bu bize kafi degildir. Türkiye’nin sartlari çok da bu ailenin genislemesi gerektigini gösteriyor. Demokrasinin vazgeçilmez unsurlari siyasi partilerdir. Önemli olan ülkemizi sevmek, milletimizi, bayragimizi sevmektir. O yüzden uygarca tartisip uygarca fikirlerimizi söyleyecegiz. Biz hiçbir partiye düsman gözüyle görmek istemiyoruz. Hepsi bizim arkadasimiz dostumuzdur. Fikir ayriliklari olabilir ama hepsi bizim dostumuzdur. Biz onlari da ikna edip bu aileyi büyütmek istiyoruz. Zonguldak çok sorunlari olan bir ilimizdir. Bu sorunlarin üstesinden gelmekte birlik ve beraberlik gerektiriyor. Zonguldak’ta biz farkindalik yaratacagiz. Iyi parti olarak Zonguldak’in sorunlarina sahip çikip Zonguldak’in lehine olan her konuda iktidarin yaninda olup onlarla birlikte hakkimizi sonuna kadar savunuruz. Türkiye’nin ve Zonguldak’in aleyhine olan konularda da sonuna kadar mücadelemizi veririz. Çünkü biz Zonguldak’i seviyoruz. Biz bugüne kadar kimseye kirici olmadik kimseye kötü bir laf söylemedik. Bundan sonra da bizim agzimizdan en ufak birisi hakkinda, kisilik hakkinda en ufak bir sey duyamazsiniz. Zonguldak’ta hem yerelde hem de genelde basarili olmayi hedefliyoruz. Biz Zonguldak’ta hem mahalli idari ve hem de yerel seçimlerde çok güçlü bir sekilde çikacagiz. Türkiye’de de iyi partinin iktidarin adayi olan bir parti oldugunu ispat edecegiz. Bizim hiçbir arkadasimizi dislamak gibi hiçbir arkadasimiz kenara koymak gibi durumlari bizden görmeyeceksiniz. Bu anlamda bütün arkadaslarima kimse birbirinin aleyhinde konusmak gibi durumlari bu ailenin içerisine sokmayacagiz. Ailede birlik önemlidir. Basari tek bir kisinin hiçbir zaman olmaz. Basari birlikte olur. Bu aile birligi bütünlügü hak eden bir ailedir. Bu aile insallah hem Zonguldak’ta yönetimlerde söz sahibi olacak hem de ülkemizde söz sahibi olacaktir. Biz genel baskanimiz Meral Aksener’e inaniyoruz.” Dedi.

Erkmen: ilçe baskanlari ile toplanti yapti.

Iyi Parti Zonguldak Il Baskani Yavuz Erkmen  baskanlik görevine gelir gelmez ilk toplantisini llçe baskanlariyla yapti. Sonrada Ilçe baskanlarini tek tek dinledi. Ilçe baskanlarin hepsi yönetimiyle birlikte istifalarini verecek. Il Baskani Erkmen tüm ilçe baskanlarini tek tek atama yaparak çalisma ekibini kurup , 2019 Mart ayinda yapilacak yerel seçimlerde basarili olmak için tüm çalismalari baslatti.