Baskan Karadag’dan 19 Eylül Gaziler Günü Mesaji

Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Hayrettin Karadag, Gaziler Günü dolaysiyla yazili bir mesaj yayimladi.

Baskan Karadag, "19 Eylül 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafindan Mustafa Kemal Atatürk'e, 'Maresal Rütbesi ve Gazi Unvani' verilmis ve bu tarih devletimizin, milletimizin gazilerimize duydugu minnet ve sükran duygularinin bir ifadesi olarak ülkemizde her yil 'Gaziler Günü' olarak kutlanmaktadir.

Sehit ve gazilerimize ne kadar dua etsek, ne kadar minnet ve sükran duysak azdir. Sehitlik ve gazilik, milletimizin gönlündeki en yüce ve en ulvi makamlardir. Devletini ve milletini canindan aziz bilerek bu ulvi makamlara yükselmis olan sehit ve gazilerimiz, her zaman milletimizin hakli gurur kaynagi olmustur. Ülkemizin bagimsizligi ile huzur ve güvenligini muhafaza etmek için her türlü fedakarligi ortaya koyan ve bu ugurda tereddüt etmeden canlarini feda etmeyi göze alan gazilerimiz, vatanseverligin ve kahramanligin yasayan abideleridir. Bugün millet olarak, birlik ve beraberlik içinde, bagimsiz ve hür yasiyorsak, bunu aziz sehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz.

Basta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslari olmak üzere, aziz sehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle aniyor, hayatta olan gazilerimize aileleri ile birlikte huzur ve mutluluklar diliyorum.