BAKACAKKADI’DA NE OLUR!

2019 Mart ayinda yapilacak yerel seçimler belediye baskan aday adaylarin isimleri belli olmaya basladi.

Bakacakkadi beldesinde kurucu Baskan Muhammet Albuz iki dönem, Yusuf Cümen bir dönem ve mevcut baskan Sezgin Özdemir üçüncü dönem belediye baskanligi yapiyor. En basarili belediye baskani kim yapti? Sorusuna cevaben Muhammet Albuz derim. Bakacakkadi Beldesinde Fabrikalarin açilmasina vesile olarak istihdami saglayarak Göç’e ve issizlige bir nebzede olsa çözüm buldu diyebilirim.

Bakacakkadi da yerel seçim ne olur? Sorusuna gelince: Belde de yasayan vatandaslarin bir bölümü iyi birisini seçelim hizmet yapilsin diyor. Diger taraftan da bir grup bu aksam bize hangi aday bakacak, benim ekonomi sorunumu çözecek, bana kömür, odun vs ihtiyaçlarimizi kim alacak beklentisi içindeler.

Mevcut belediye baskan Sezgin Özdemir’in karsisina hem de Ak Parti’den baskan aday adayligini Nihat Kisaboyun açikladi. Daha seçimlere çok var. Aday adaylari çikacakta. Bu arada sürpriz bir adayda var!

Kisaboyun;” Piyade Astsubay olarak 23 yil devletime hizmet ettim. Bugünden sonra da dogup büyüdügüm güzel beldeme hizmet etmek için aday oldum. Hiçbir zaman makam meraklisi degilim. Beldemde yasayan vatandaslar beni baskan olarak seçerse ben makamda degil halkimin yaninda ve en önemlisi yapacagim hizmetlerin basinda olacagim." diyor.

CHP’nin adayi kim olacagina iliskin simdilik ses seda yok. Diger partilerden de aday adayi olabilir.

En önemlisi Bakacakkadi da degisim sart. Degisimle beraber belde hizmetlere kavusacaktir. Saglicakla kaliniz.