KISABOYUN, BELDEMDE HIZMETE TALIBIM

“ Beldemde hizmete talibim” diyen Nihat Kisaboyun Adalet ve Kalkinma Partisi'nin (AK Parti) Gökçebey Bakacakkadi Belde Belediye Baskan aday adayligini açikladi.

Kisaboyun,”Zonguldak’in göz bebegi olan Bakacakkadi beldesi Belediye kurulusundan bugüne kadar aile arasinda yasanan sen-ben çekismeleri sonucunda almasi gereken hizmetleri alamamistir.  Dogup büyüdügüm beldeye, iktidar partisinin velinimetlerinden faydalanarak proje kapsaminda beldeme hizmet etmek için 2019’un Mart ayinda yapilacak yerel seçimler için Ak Parti’den Belediye baskan aday adayi olmaya karar verdim.

'çalmayiz, çaldirmayiz, yemeyiz, yedirmeyiz.' Diyen Kisaboyun;” Belediyecilik ekip isidir. Bakacakkadi beldemizin belediyesinde degisimin sart oldugunu görmekteyiz. Özellikle, bölgemizdeki beldelere bakarak Bakacakkadi beldesi belediye’den almasi gerek hizmetleri alamadigini görmekteyiz. Hak-hukuk ve adaletli bir sekilde beldemizde yasayan herkesin faydalanacagi hizmet projelerimle beldemde hizmete talibim.  Önümüzdeki günlerde beldeme yapmayi düsündügüm proje kapsaminda hizmetlerimi bir bir anlatacagim.

Diger aday adayi arkadaslarimiza da basarilar diliyorum. Onlar da bizim yakindan tanidigimiz, sevdigimiz bildigimiz çok degerli arkadaslarimiz. Güzel bir yaris olacak. Insallah bu yaris, Bakacakkadi’ya faydali ve kazançli olur.” Dedi.

Nihat Kisaboyun Kimdir?

1969’da Gökçebey’de dogmustur.  1990 Istanbul tuzla Piyade Astsubay okulu mezunu. Emekli ve iki çocuk babasi.