Yeliz & Ilker’e Muhtesem Dügün ile hayatlarini birlestirdiler

Safiye- Mehmet Kilinç kizi, Mustafa kilinç’in kardesi  Yeliz ile Busen- Recep Çaliskan oglu Ilker’e 100.Yil  Filyos  Ecopark Hizmet köyü havuz basinda yapilan muhtesem dügün ile hayatlarini birlestirdiler.

Yeliz & Ilker’in muhtesem dügününe; Gökçebey Belediye Baskani Ismet Karci, Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Hayrettin Karadag,  Bir önceki Belediye Baskani Vedat Öztürk, Ilçemizde üç dönem belediye baskanligi yapan M.Zeki Kilinçarslan, Çarsi Içi Mahalle muhtari Aydin Kayabas, Çanakcilar Sirketler Grubu genel Müdürü Hasan Tuzcuoglu,  Sener Aydemir, Ayla Görür, Ersin aydemir, Ismail Kilinç, Etem kilinç, Muhammet Eserli,  Selami-Hava Etçibasi, Kemal Basoglu, Harika Etçibasi, Ertugrul Kilinç,  Cemal Aydemir, ali demirbas, Ismail Demirbas, Mustafa aydemir, Özkan Kilinç, Selami Kilinç, Kemal Köseoglu, Mustafa Çetinoglu’nun yani sira çok sayida davetliler katildi.

Safiye- Mehmet Kilinç, Mustafa Kilinç ve Busen- Recep Çaliskan aileleri dügünün baslangicindan sonuna kadar davetlilerle yakinen ilgilendiler.

Yemekli, soguk ve sicak içecekler ve dügünde dügün pastasi kesilerek davetlilere ikram edildi.

Davetliler genç çiftlere hediyelerini vererek  ömür boyu mutluluklar dilediler.

100.Yil  Filyos  Ecopark Hizmet köyü havuz basinin orkestrasinin çaldigi dans ve oyun havalari ile genç çiftler ve davetliler doyasiya eglendiler.

Bizde, Yeliz ve Ilker’e ömür boyu mutluluklar dileriz.